Alexander Beach Club te Noordwijk aan Zee

Een herfststorm beleven!

Wij wilden de herfst met een gebruikelijke november herfststorm weleens in Noordwijk beleven. Aan het Noordwijkse strand. Dat leek ons wel wat. Dus boekten we snel een hotel en eenmaal aangekomen begon het dan ook al behoorlijk te waaien. Maar we lieten ons niet uit het veld slaan en gingen het strand op en maakten een heerlijke wandeling langs de zee, die gaandeweg hogere golven kreeg.

alexander beach club sormHet was heerlijk om zo dit seizoen zo eens te beleven, wat wel heel anders is dan gedurende de zomer. Maar op het strand vind je altijd mensen die net als wij die de verschillende seizoenen aan zee willen beleven. Na ons strandavontuur kregen we wel trek in iets en kozen Beach Club Alexander om te gaan lunchen en om ook te bekijken en beleven.

Ambiance

Where great things meet great people”!  Aldus de Alexander Beach Club.

Op een prachtig plekje op het Noordwijkse strand is de Alexander Beach Club te vinden. De geheel vernieuwde beach club is er op ingesteld om een ieder de ultieme strandbeleving te geven in een warme en uiterst sfeervolle ambiance. Zoals zij zelf beweren heeft de vernieuwing de luxe Ibiza-vibe gebracht.

alexander beach club buitenVoor zowel ’s zomers buiten als door het jaar heen binnen. In een smaakvolle ingerichte club zult u zich na een heerlijke wandeling even heerlijk kunnen ontspannen onder het genot van een hapje of drankje. Maar ook bij zonsondergang wanneer de zon langzaam in de zee verdwijnt, is deze ambiance daarvoor zeer geschikt.

alexander beach club zonsondergangKies een plaatsje aan het raam en laat de rest maar gewoon gebeuren. Wij hebben ervan genoten en hadden een heerlijke lunch en waren onder de indruk van de smaakvolle moderne inrichting. Wij behoeven u niet verder te vertellen dat het in de zomer op het terras aangenaam verblijven is.

Keuken

De keuken werkt met dagverse producten en biedt u dagelijks ontbijt, lunch, borrel en diner (bij mooi weer aan zee).

alexander beach club gerecht4 Het culinaire aanbod staat garant voor pure verwennerij en is dan ook met de fantastische strandbeleving aan aanrader voor een ieder. De keukenbrigade is er ook voor u wanneer u de Beach Club in zijn geheel wilt huren voor een gezellige avond met familie, vrienden, teambuilding of netwerken. Het is allemaal mogelijk.

alexander beach club gerecht2

Evenementen/trouwen

De Alexander Beach Club biedt ruimte aan ongeveer 500 personen. Is geschikt voor zakelijke evenementen maar ook voor het huwelijk aan zee. Met uiteraard de volledige ceremonie.Het jawoord op het strand, het feest bij ondergaande zon en overnachten in het Alexander Hotel. Door goed overleg wordt geprobeerd een droomdag te realiseren en het de mooiste dag van het leven te laten zijn. Wat is er mooier dan trouwen aan zee op een dergelijk fantastische locatie?

alexander beach club trouwenHet zakelijke evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Evenementenbureau SPEV/Noordwijk-Events. Verschillende activiteiten worden door de Alexander Beach Club aangeboden zoals: beachvolleybal, beachgolf, brandingkanoën, zandsculptuur bouwen. Dit zijn zomaar enkele activiteiten en we raden u dan ook aan, wanneer u geïnteresseerd bent, de volledige activiteitenlijst eens zorgvuldig te bekijken en te bespreken. Na alle activiteiten bestaat de mogelijk te BBQ-en op het strand. Uiteraard is de gehele beach club te huren en is alle expertise in huis om er een geslaagde dag van te maken.

Kortom wij hadden een heerlijke strandbeleving en een lunch in de Alexander Beach Club die wij u zeker kunnen aanraden en kregen ’s avonds de echte storm waarvoor we uiteindelijk waren gekomen. Herfst in Noordwijk!

alexander beach club storm2

Zo vond Restaurantervaring.nl weer een fantastische ambiance op een schitterende plek in Nederland.

 

Contact- & adresgegevens

Alexander Beach Club

Koningin Wilhelmina Boulevard – afrit 10

Noordwijk aan Zee

+31 71 362 0489

E   info@alexanderbeach.nl

http://www.alexanderbeach.nl/#home

 

 

Vermeld u onderstaand uw reactie ten aanzien van een bezoek aan Alexander Beach Club. Graag vernemen wij uw bevindingen ten aanzien van de gastvrijheid, het eten en de ambiance en wellicht nog iets over de omgeving. Bij voorbaat onze hartelijke dank.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *