Beachclub O te Noordwijk aan Zee

Een zomerse dag!

Winnaar van the Dutch Hotel Award 2015 werd Hotels van Oranje te Noordwijk aan Zee.

crashing-waves-140244_1280

Beach Club O is onderdeel van Hotels van Oranje. In deze bijzondere ambiance wordt u heel vriendelijk en gastvrij ontvangen en wordt de rest van uw bezoek tot in de puntjes verzorgd. De ambiance is heel sfeervol, stijlvol en wordt bijzonder door het grote en verzorgde terras, waar je in de zomermaanden een gezellige avond kunt beleven bij zonsondergang, direct aan zee. Wie wil dat niet ?

De keuken van Beach Club O staat garant voor mooie en verse producten die de basis vormen voor een heerlijk diner. Het heerlijke eten, de zonsondergang en  de gastvrijheid waarborgen een perfecte avond.

Maar eveneens biedt de club u overdag een gezellige en goed verzorgde dag aan het strand. Na een lange  strandwandeling is een heerlijke kop koffie of een lichte maaltijd op het terras  een aanrader.

Waarna u in alle rust kunt genieten van de zon op één van de strandbedden wat weer goed is voor het verkrijgen van vitamine D.

Wat ook een aanrader is, is om met de fiets naar Noordwijk af te reizen. Bent u niet woonachtig in de regio Noordwijk? Dan kunt u ook nog beslissen om met de trein te komen. Op de website www.fietsindetrein.nl leest u meer informatie over het meenemen van een fiets in de trein. Ideaal om met de fiets af reizen!

Verder willen wij u erop attent maken, dat deze club een speciaal trouwarrangement heeft. Trouwen aan zee!

Wilt u een geheel en goed verzorgde dag aan zee, met alles erop en eraan, dat is deze club in Noordwijk aan Zee een aanrader !

 

Contact- en adresgegevens

Beachclub O

Koningin Wilhelmina Boulevard 20-31

2202 GV  Noordwijk aan Zee

 

T   071 367 6894

E   info@beachclubo.nl

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
1
Eten
1
Bediening
1
Bereikbaarheid
1
Reserveren
1
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

 

[Totaal: 1    Gemiddelde: 4/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *