Bistro Bonjour te Amsterdam

Even in Amsterdam!

We brachten wat dagen door in Amsterdam. Zoals te doen gebruikelijk ieder jaar voor de 4- en 5 mei viering. Een paar dagen Amsterdam. Heerlijk!

Maar dan moet er ook gegeten worden.

Ieder jaar zoeken we weer een nieuwe uitdaging. Zo vonden we al eerder Grand Café Mathilde, d’Vijff Vlieghen, De Compagnon en Brasserie van Dam maar kwamen dit jaar terecht bij Bistro Bonjour. Op 5 mei voorafgaand aan het feest op de Amstel. Even snel nog wat eten en dan op naar het feest. Bistro Bonjour lag ten opzichte van het feest op de Amstel perfect.

abstract-1239146_1280

Een paar minuutjes lopen en we waren er. Voor bezoekers van Carré eveneens een aanrader! Bistro Bonjour is sinds 1972 gevestigd aan de Keizersgracht 770 te Amsterdam.

Keuken

De dagverse producten garanderen een voortreffelijke maaltijd. Verder staan er op de menukaart de gerechten die passen bij een bistro zoals de traditionele uiensoep, slakken en mosselen,  gevulde artisjokkenharten als starter en de overheerlijke chateaubriand voor 2 personen met saus als hoofdgerecht. Om u een voorbeeld te geven. Dan sluiten we af met crème brulee of profiterolles. De uitgebreide menukaart wisselt per seizoen.

Ambiance

Bistro Bonjour heeft een eenvoudige inrichting die past bij een bistro echter bij binnenkomst kom je in een warme, sfeervolle ambiance, die je niet verwacht en waar je bij kaarslicht romantisch kunt dineren. Een knus Amsterdams restaurantje wat ons echt heeft verrast. In de zomer kunt u heerlijk dineren op het terras met uitzicht op de Keizersgracht. Dan beleef je Amsterdam zoals het echt is.

Bediening

De bediening is uiterst vriendelijk, behulpzaam en je wordt snel bediend. Met speciale verzoeken wordt op een gepaste manier rekening gehouden. Zo wilden wij snel eten i.v.m. het feest op de Amstel. Dat werd meteen doorgegeven aan de kok en daar is rekening mee gehouden en konden we op tijd weer vertrekken zoals we dat ook hadden aangegeven. Keurig! Dus wanneer u ergens op een bepaalde tijd wordt verwacht dan wordt er bij Bistro Bonjour voor gezorgd dat je op tijd klaar bent met dineren. Dat is uiterst prettig voor de mensen die Carré of de Stopera willen bezoeken.

Bistro Bonjour heeft ons verrast en we hebben weer eens genoten van die Franse Bistro!

Reserveren is een aanrader.

 

Contact- en adresgegevens

Restaurant Bonjour

Keizersgracht 770

1017 EB  Amsterdam

 

T   +31 20 626 60 40

E   info@bistrobonjour.nl

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
9
Eten
3
Bediening
3
Bereikbaarheid
1
Reserveren
1
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

 

 

[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *