Brasserie de Euromast

Diner op grote hoogte!

rotterdam-269281_1280

Wie kent de Euromast van Rotterdam niet, die werd gebouwd in 1960 ter gelegenheid van de Floriade door architect H.A. Maaskant.

In  november 1958 brachten de Rotterdamse kranten het nieuws voor het eerst dat de uitzichttoren de naam ‘Euromast’ zou krijgen. De eerste paal werd op 10 december 1958 geslagen door burgemeester van Walsum.  Op 32 meter hoogte kwam een replica van een scheepsbrug, compleet met navigatieapparatuur en kaartenkamer en op 100 meter hoogte kwamen twee restaurants.

In 2004 was er voor de Euromast een nieuw begin door middel van een totale metamorfose. Alles moet veranderen behalve het geweldige uitzicht was het devies. Het restaurant kreeg met een interieur ontworpen door Jan des Bouvrie en een internationale kaart de allure van een uitnodigende brasserie op een schitterende locatie.  Een zonsondergang op de Euromast terwijl u geniet van een heerlijk glas wijn. Met daarna de tienduizende lichtjes van Rotterdam als decor.

Keuken

De huidige Brasserie heeft een duurzaam beleid dat erop gericht is zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met mens en omgeving. Verspilling wordt voorkomen in het kader van deze duurzaamheid. Daarom kan het wel eens voorkomen dat producten op het moment van je bezoek niet meer voorradig zijn. De Euromast kiest voor dagverse en zoveel mogelijk zuivere producten waarbij het streven is om 50% duurzame ingrediënten te gebruiken in ieder gerecht en dat percentage in de toekomst alleen maar te verhogen. Omdat het uitzicht top is stelt de Euromast dat het eten ook top moet zijn en voor elk wat wils. Bij Brasserie de Euromast kunt u terecht voor een brunch, lunch, high tea, high wine en uiteraard een overheerlijk diner.

Slapen en ontwaken op de Euromast

Na een overheerlijk romantisch diner blijven overnachten op de Euromast. Het kan allemaal echt. De Euromast beschikt over twee suites t.w. Heaven en Stars. De ene suite is iets groter dan de andere. In de prijs zit een overheerlijk ontbijtbuffet en een fles champagne begrepen. Overnachten op de Euromast is een unieke belevenis. De champagne staat klaar op het moment dat je de kamer binnenstapt en tot 01.00 uur ’s nachts is er de roomservice.

Zaken en feesten

Ben je op zoek naar de hele bijzondere locatie om te kunnen beleven met relaties neem dan eens contact op met de Euromast. Verschillende zalen met verschillende opstellingen – er is van alles mogelijk en te organiseren. Wilt u voor uw relaties een rondleiding op de Euromast dan is dat uiteraard eveneens mogelijk en kunt u de Euromast ontdekken met een gids.

Dat het een bijzondere trouwlocatie is hoeven wij u niet verder uit te leggen. Dat spreekt voor zich en de Euromast wil u graag informeren over de mogelijkheden.

Kortom beleef Rotterdam eens vanaf grote hoogte.

 

Adres- en contactgegevens

Brasserie de Euromast

Parkhaven 20

3016 GM  Rotterdam

T   +31 10 436 48 11

E   reserveringen@euromast.nl

[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

One Response to “Brasserie de Euromast

  • Gereserveerd om te dineren op 22 -11-2015 dan zou ook de Euroscoop weer gereed zijn . Bij aankomst bleek dit echter niet zo te zijn dan is het wel heel slecht dat je het volle bedrag moet betalen voor de entree terwijl je daar komt dineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *