Brasserie Groen te Groningen

Lunchen in Groningen.

brasseriegroen2

We waren even in de studentenstad Groningen en wilden wat eten en drinken. Groningen is bij uitstek een studentenstad met 55.000 studenten waarvan er 33.000 in de stad zelf wonen. De gemeente Groningen had  per 31 maart 2015  200.000 inwoners. Midden in de stad vind je Brasserie Groen gevestigd in een monumentaal pand en gelegen in één van de drukste en gezelligste winkelstraatjes. Gevestigd achter de HEMA.

Ambiance

Bij dit restaurant ben je op het goede adres voor een heerlijke lunch of diner op basis van het gebruik van biologische- en streekproducten. Het restaurant telt 4 verdiepingen met grote ramen, sfeervolle verlichting en comfortabele zitbanken. In de zomermaanden is er het gezellige terras aan de voorzijde van het pand.

Keuken

Brasserie Groen beschikt over drie kaarten t.w. de lunchkaart, de dinerkaart en de wijnkaart. In de keuken draait het om gezonde, pure en eerlijke maaltijden uitsluitend huisgemaakt en met verse ingrediënten, waaronder biologische- en streekproducten. Er wordt rekening gehouden met de verschillende seizoenen. Menig student heeft in Brasserie Groen zijn maaltijd genuttigd.

Heeft u iets bijzonders te vieren?

Dan is Brasserie Groen de perfecte plek voor een afstudeer-, promotie- of gewoon zomaar een borrel. Brasserie Groen heeft ruimte voor max. 100 personen. Voor diners of lunches voor groepen vanaf 10 personen is er een speciaal groepsmenu wat wellicht de moeite waard is om even te bekijken. Een borrel ter gelegenheid van een verjaardag of pensionering, wat u wilt vieren met dierbaren, is door Brasserie perfect te organiseren.

Dus mocht u Groningen ooit bezoeken ga dan even langs bij Brasserie Groen ! Eén van de restaurants vermeld op Restaurantervaring.nl.

 

Contact- en adresgegevens

Brasserie Groen

Carolieweg 16-1

9711 LS  Groningen

T   +31 50 311 3962

E   info@brasseriegroen.nl

http://www.brasseriegroen.nl/

 

Hoe beoordeelt U dit restaurant?

Sfeer
1
Eten
1
Bediening
1
Bereikbaarheid
1
Reserveren
1
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *