Brasserie van Dam te Amsterdam

Shoppen in de PC!

gift-553149_1280

In het voor- en najaar is het bij ons gebruikelijk te gaan shoppen in de PC te Amsterdam. Begin mei en oktober verblijven we altijd een midweek in Amsterdam en dan hoort daar een bezoekje aan de PC bij.

Mensen die bekend zijn met de Amsterdamse PC weten er alles van. Maar na het shoppen, passen van kleding en zoeken naar gewoon iets nieuws of zoeken naar dat bijzondere cadeautje, krijg je trek. Trek in die kop koffie met iets lekkers. Of een heerlijke lunch. Dan is Brasserie van Dam  ‘the place to be’  voor ons. Gevestigd in de Cornelis Schuytstraat.

Een begrip in Amsterdam Oud-Zuid

De gezellige sfeer en de gastvrijheid van de familie van Dam maakt gewoon dat je terug komt. Keer op keer. De brasserie biedt een ieder ontbijt, lunch, borrel en diner. De naam is een begrip in Amsterdam en naast de brasserie is er Van Dam Catering en de Van Dam Slagerij. Vanuit heel Nederland komen de klanten om het lekkerste vlees, vleeswaren en salades te halen bij de slagerij die sinds 1962 een begrip is in Amsterdam Oud-Zuid.

Van Dam Catering is al 15 jaar uw partner bij het organiseren van evenementen. Voor business events, private parties of alleen foodsupply bent u bij Van Dam Catering aan het goede adres.

Gewoon even gezellig winkelen in Amsterdam met een lunch in de Cornelis Schuyt waar je niet raar op hoeft te kijken wanneer je Nicolette tegen komt. Gezellig!

Contact- en adresgegevens

Brasserie Van Dam

Cornelis Schuytstraat 8-10

1071 JH  Amsterdam

T   +31 20 670 6570

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *