Caracol op Terschelling

Vakantie op Terschelling

caracol1a (2)

Uitwaaien op Terschelling.

Dagelijks brengt de ms Friesland U van Harlingen naar Terschelling. De overtocht duurt 1 uur en 45 minuten. Eveneens zijn er de snelboten Tiger en Koegelwieck, die U in 45 minuten naar het eiland brengen. Deze sneldiensten vervoeren echter geen auto’s en fietsen. Op de ms Friesland bevindt zich een a la carte restaurant, diverse salons met zelfbedieningsbuffetten, er is een kindersalon aan boord en een bar. Eenmaal aangekomen op Terschelling biedt dit eiland U een strand van 30 kilometer en de totale lengte van de fietspaden is 70 kilometer. Genieten van de rust, de natuur en natuurlijk het strand en de zee zijn voornaamste redenen van een bezoek aan dit eiland. Net als bij de andere Waddeneilanden is het toerisme een hele belangrijke bron van inkomsten. In het hoogseizoen herbergt het eiland dan ook drie maal zoveel mensen dan in de winter.

Wij kozen Wellness Hotel & Restaurant Caracol.

caracol5

Na het uitwaaien, fietsen of anderszins een heerlijk diner in een goed aangeschreven restaurant, waar u, indien gewenst, ook kunt overnachten. Met passie en geduld wordt er in dit restaurant gewerkt met de lekkerste en verste ingrediënten die het wad te bieden heeft.

caracol5In het knusse en sfeervolle restaurant kunt u genieten van seizoensproducten zoals mosselen, oesters en kokkels en in het naseizoen gerenommeerde wildgerechten. Alles is zoveel mogelijk van eigen land.

caracol7

Van vee, vis, biologische groenten en zelfgekweekte eetbare bloemetjes. Alles van het eiland en met liefde voor het ambacht bereid.

caracolgerecht1

Na een heerlijke wandeling op het strand biedt Caracol u geweldige wellness mogelijkheden zoals een stoomcabine, sauna, showerheaven of een geweldige whirlpool. Dit alles maakt een overnachting met een heerlijk diner een goede weekendtip!

Wellicht biedt Restaurantervaring.nl u het geschikte restaurant.

Graag bedanken wij Restaurant Caracol voor de geleverde foto’s.

Contact- en adresgegevens

Restaurant Caracol

Molenstraat 7

West-Terschelling

T   +31 562 443 694

E   caracolwellness@me.com

http://www.caracol.nl/

 

Hoe beoordeelt U dit restaurant?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *