Coffeelovers Dominicanen te Maastricht

Voor zaken naar Maastricht

coffeelovershoofdbegin

Hoe heerlijk is het niet om een bezoek te brengen het prachtige Zuid-Limburg.

In de mooiste boekhandel ter wereld (aldus the Guardian) hebben we genoten van overheerlijke koffie, voor ons bezoek aan relaties en stonden versteld van de prachtige en bijzondere ambiance. De Dominicanerkerk is een elfde eeuwse kerk in het centrum van Maastricht en in 2008 verbouwd tot boekhandel met daarbij een koffiebar. Op het altaar geniet u van koffie en gebak.

coffelovers maastricht1

Coffelovers houdt van koffieliefhebbers en doet er alles aan om het hen naar de zin te maken. Ze kozen daarom voor een ambachtelijke koffiebrander en theeverpakker, eveneens gevestigd te Maastricht, genaamd Maison Blanche Dael. Blanche Dael, anno 1878, ervaart koffiebranden als een ambacht. Een beroep dat je leert voor de rest van je leven. Een beroep dat je elke dag voldoening geeft om te doen. Nog steeds wordt ieder pakje koffie met de hand verpakt op de zelfde wijze als 100 jaar geleden.

coffeelovers3

In 1878 is Guillaume Dael, die spoorbeambte was, begonnen met een winkel in Koloniale waren.Tot op de dag van vandaag en 4 generaties lang wordt er gewerkt aan het koffiebranden.

coffeelovers blanche deal coffee

 

De beroemdste inwoner van Maastricht is toch zeker André Rieu, die op zijn beurt een vaste klant is van Maison Blanche Dael en ermee is opgegroeid. André vraagt dus graag aandacht voor het zo prachtige ambachtelijke product van zijn thuisstad.

coffeelovers blanche deal rieu

Met 9 vestigingen in Zuid-Nederland zet Coffeelovers zich goed op de kaart en wij vonden het een bijzondere ervaring zo in het prachtige Zuid-Limburg.

espressobar - coffelovers masstricht

 

Contact- & adresgegevens

Coffeelovers Dominicanen

Dominikanerkerkstraat 1

6211 CZ  Maastricht

T   +31 43 356 19 44

E   info@coffeelovers.nl

http://www.coffeelovers.nl/locaties/dominicanen/

 

Hoe beoordeelt u Coffeelovers?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *