De Campveerse Toren te Veere

Vis eten in Zeeland

Campveersetorenbegin

Vis eet je uiteraard het lekkerst in Zeeland. En daar zijn we terecht gekomen in Veere, in een restaurant genaamd De Campveerse Toren. Als lid van Romantik Hotels & Restaurants.

campveersetorenkreeft

Veere is een stadje dat al 700 jaar meetelt, in binnen- en buitenland, door de unieke ligging aan het Veerse Meer. In één van de mooiste stadjes van Zeeland ligt een 500 jaar oude herberg. De familie Cranenburgh is sinds 1947 exploitant van deze herberg. De herberg ligt direct aan het meer. Het restaurant biedt een fascinerend uitzicht over het meer. Het biedt streekgebonden specialiteiten van zee, vee en veld. De keuken is Frans georiënteerd. Het restaurant biedt een sfeervolle ambiance en een aanrader voor een romantisch diner voor twee.

campveersetoren diner voor twee

Waarna de gelegenheid wordt geboden te overnachten in het hotel.

capmveerse toren overnachten

De Campveerse Toren biedt verschillende aantrekkelijke arrangementen. Voor elk wat wils. Tevens is dit hotel-restaurant een unieke trouwlocatie. Trouwen aan het Veerse Meer. De mooiste dag van je leven…….Op de mooiste plek van Zeeland! Wie wil dat niet?

campveerse toren trouwen

Verder zijn er 3 vergaderruimtes die u voldoende privacy bieden en een schitterend uitzicht op het meer. Voor groepen, feesten of het familieweekend bent u hier aan het goede adres.

De door het hotel aangeboden arrangementen zijn zeker de moeite waard en wij raden u dan ook aan om ze even te bekijken. Kortom een diner-voor-twee met daarna een overnachting in de torenkamer met uitzicht op het Veerse Meer is onze aanrader! Geniet ervan.

campveerse toren terras

Contact- & adresgegevens

Romantik Hotel Auberge de Campveerse Toren

Kaai 2

4351 AA  Veere

T   +31 118 501291

E    info@campveersetoren.nl

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *