De Hoefslag te Bosch en Duin

Een bijzondere jarige in Bilthoven!

Af en toe heb je die bijzondere verjaardag. Zo ook deze keer. Een jarige die we wilden verrassen in Bilthoven met een etentje. Maar wat biedt Bilthoven die wereldburger als het gaat om een goed restaurant. Voor een diner-voor-twee of die zakenlunch of vergadering of gewoon een lunch op een gezellig terras. We doken er even in en vonden Brasserie Olivier!  Maar dat was niet wat we zochten dus keken we even verder en vonden het sfeervolle, romantische restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin dichtbij Bilthoven.

appetizer-plate-941284_1280

Restaurant De Hoefslag

Zoals Patron Cuisinier Karl van Baggem zelf zegt: “Ons geheim? Alles uit de kast halen om het de gast zo goed mogelijk naar de zin te maken”.

Lunchen en dineren in een uiterst sfeervol en warm restaurant met uitzicht over een mooie tuin. Wie wil dat niet. Aan mooi gedekte tafels in de serre geniet u van een overheerlijk diner. Als het weer meewerkt, is er eveneens de mogelijkheid om op het gezellige verwarmde terras te zitten. Restaurant De Hoefslag is in het bezit van een Michelinster. Maar een ster verdienen is een ster koesteren volgens de Patron, die met zijn brigade met veel kennis van zaken, creativiteit en liefde voor het vak de heerlijkste gerechten op uw tafel tovert.

Wat biedt de Hoefslag nog meer?

Wanneer u iets bijzonders zoekt dan biedt De Hoefslag u de mogelijkheid tot private dining. De Hoefslag heeft daarvoor drie aparte vertrekken voor respectievelijk 8, 32 en 50 gasten. Net even wat anders om met vrienden, familie of zakenrelatie in een aparte salon uw diner te laten serveren. Maar ook is er een bistro, Bistro De Ruif, waar u informeel kunt dineren echter in een sfeervolle ambiance. De bistro biedt de gelegenheid om bij mooi weer  op het gezellige terras te dineren. De Ruif staat voor gezelligheid en de plek waar zowel jong als oud een gezellige avond kan beleven echter op een informele maar toch intieme manier. Voor die speciale vergadering, waarvoor u een bijzondere locatie zoekt, biedt De Hoefslag u salon/suites waar u rustig met relaties kunt verblijven uiteraard met de steun van de fantastische keukenbrigade. Deze locatie en fantastische ambiance kunnen een positieve uitwerking bewerkstelligen.

Overnachten

De Hoefslag heeft een arrangement samengesteld met Hotel Figi te Zeist. Het hotel ligt op slechts 8 km. van De Hoefslag.

Zelf kozen we voor het Hilton Hotel Soestduinen te Soest, dat wel iets verder weg ligt maar binnen 15 minuten rijden te bereiken is. In een hotelkamer met uitzicht op de golfbaan waanden we ons even thuis.

Bijzonderheden

De Hoefslag is een fine dining restaurant.

– Met één Michelinster

– Gault Millau kende het restaurant in 2014  14 van de max. 20 punten toe

– De Hoefslag is lid van Les Patron Cuisiniers

– Vermelding Lekker 2015 – 26e plaats

– De Ruif is de trotse bezitter van de Bib Gourmand die uitgegeven wordt door Michelin

Contact- en adresgegevens

Restaurant/Bistro De Hoefslag

Vossenlaan 28

3735 KN  Bosch en Duin

T   +331 30 225 1051

E   sales@hoefslag.nl

http://www.hoefslag.nl/nl

 

Hoe beoordeelt u De Hoefslag?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

Bracht u ooit een bezoek aan dit restaurant dan vernemen wij graag uw bevindingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *