De Hoogklimmer te Denekamp

High Tea in Denekamp

dehoogklimmer1

Denekamp is een plaats in Twente in de provincie Overijssel aan de Dinkel. In deze plaats vonden we Restaurant Grand Café De Hoogklimmer gevestigd in een prachtig historisch pand.

Hier kunt u de sfeer van vroeger nog beleven echter omgetoverd naar moderne maatstaven. Soms ben je voor zaken in het oosten van het land en zoek je daar een restaurant.  Dan is dit restaurant wellicht wat u op dat moment zoekt.

De Hoogklimmer is bijzonder geschikt voor zakelijke bijeenkomsten/vergaderingen. De Raadszaal en de Burgemeesterskamer zijn geschikte ruimtes om met uw relaties van gedachten te wisselen. Er zijn speciale vergaderarrangementen. Uiteraard is de Hoogklimmer de perfecte locatie voor feesten en partijen.

De high tea is de specialiteit van de Hoogklimmer ! Met een verrassing van de chef, gerechten op de etagère en een overheerlijk dessert is de ‘Hoogklimmer high tea’ wellicht iets om voor naar Overijssel af te reizen of te beleven als u voor zaken in de buurt bent. Voor grote gezelschappen is er eveneens de high tea in buffetvorm. Mocht u beslissen om te vergaderen in de Hoogklimmer dan behoort een goed verzorgde zakelijke lunch tot de mogelijkheden. Ook is het brunchbuffet misschien een goede optie.

Adres- en contactgegevens

De Hoogklimmer

Grotestraat 1

7591 DK  Denekamp

T   +31 541 511 818

E   info@dehoogklimmer.nl

http://www.dehoogklimmer.nl/

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
1
Eten
1
Bediening
1
Bereikbaarheid
1
Reserveren
1
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *