De Lindenhof te Giethoorn

Een sterrenrestaurant!

Dan nu even Relais et Chateaux !

giethoorn-314961_1280

Uiteraard kan een 2-sterren restaurant niet ontbreken. Het restaurant waar we onze relaties mee naar toe namen.  Wat garant staat voor een voortreffelijk verblijf en overnachting met daarna een heerlijk ontbijt.

Wij kozen voor de huiskamersfeer in het sterrenrestaurant van Martin Kruithof,  “De Lindenhof “.

Gevestigd in het zo schilderachtige Giethoorn is een bezoek bijna een ‘must ‘.

De Lindenhof is al jaren achtereen één van de beste restaurants van Nederland. Maar telt internationaal ook mee. Dat bewijzen de Michelinsterren. Als wij het moeten omschrijven is een avond Lindenhof ene grote smaaksensatie. Samen zorgen Marjan en Martin met een goed team ervoor dat de gast zich thuis voelt in het kleinschalige karakteristieke restaurant. Die kleinschaligheid en een vriendelijke en persoonlijke aanpak zorgen voor het juiste gevoel. Martin en zijn vrouw zijn de perfecte gastheer en gastvrouw. Heel vriendelijk werden we ontvangen en kort daarna bij een eerste drankje verwend met overheerlijke amuses. Dat was een perfecte start.

salmon-781186_1280

Kruithof zoekt altijd naar nieuwe smaaksensaties en slaagt daar steeds weer in. Mocht u van plan zijn de kinderen mee te nemen dan worden zij in de gelegenheid gesteld om zelf hun ijsje te maken in de keuken. Met als klapstuk het opeten daarvan.

De keuken

Met diep respect voor de oorspronkelijke smaak van de producten blijft er de klassieke basis maar wel op een inventieve manier. Het gaat om de pure keuken met zuivere en mooie producten. Combinaties worden dan ook simpel gehouden, om zo de smaken van de ingrediënten volledig tot zijn recht te laten komen. En wij kunnen U verzekeren, dat lukt heel goed.

appetite-1238512_1280

De tuinkamer

De tuinkamer wordt gebruikt voor vergaderingen en ‘private dining’. Vanuit de ruimte heb je een prachtig uitzicht op de Engelse tuin.

Overnachten

De Lindenhof biedt haar gasten de mogelijkheid om na een heerlijke avond de nacht door te brengen in één van de suites of luxe kamers. De luxe maar warme en huiselijk ingerichte kamers geven een thuisgevoel. De comfortabele Auping boxspring bezorgt U een goede nachtrust. Waarna uiteraard er weer een heerlijk en goed verzorgd ontbijt op U wacht. Alle kamers en suites beschikken over airconditioning. Een extra bed regelen, eventueel voor Uw kind, is mogelijk.

Arrangementen

Mocht U op zoek zijn naar een speciaal arrangement dan biedt de Lindenhof dat ook en raden wij U aan om dat met hen te bespreken en uit te zoeken wat het beste bij U past.

Wij willen de sloepentocht wel extra onder de aandacht brengen. Varen door het mooiste gedeelte van Giethoorn met drankjes en hapjes aan boord.

Thuisbrengservice

De Lindehof biedt U een thuisbreng service voor het geval U zelf niet meer wilt rijden.

Catering & kookworkshops

Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact op met De Lindenhof om al Uw plannen met hen door te spreken.

Relais & Chateaux

De Lindenhof maakt deel uit van deze organisatie, die een halve eeuw geleden is opgericht en die garant staat voor ’s werelds beste hotels en restaurants. Met meer dan 520 leden is het een organisatie geworden die garant staat voor ‘excellence in hospitality’.

Wij wensen U een prettig verblijf toe op de Lindenhof te Giethoorn.

 

Contact- & adresgegevens

Restaurant De Lindenhof

Beulakerweg 77

8355 AC  Giethoorn

T   +31 521 361 444

E   info@restaurantDeLindenhof.nl

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
1
Eten
1
Bediening
1
Bereikbaarheid
1
Reserveren
1
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *