De Nederlanden te Vreeland

Romantiek aan de Vecht

de nederlandenvecht

De vecht is een Nederlandse rivier die door de provincies Utrecht en Noord-Holland loopt.

De rivier heeft een brede bedding en lage stroomsnelheid en door de buitenplaatsen aan de rivier geschikt voor de recreatieve vaart. Tijdens het weekend zijn er dan ook veel recreanten te vinden op en rond de Vecht. Op de fiets of met de meest uiteenlopende vaartuigen.

de nederlandenvaart

Op één van die meest pittoreske plekjes van ons land ligt Restaurant Hotel de Nederlanden. In een monumentaal pand aan de Vecht zorgt De Nederlanden ervoor dat, door die prachtige ligging, het mooie pand en de warme en sfeervolle inrichting, dit restaurant behoort tot de bijzondere restaurants van Nederland. Onder regie van Willem Berends en zijn vrouw wordt dagelijks gewerkt aan bijzondere culinaire creaties.

de nederlandencorr3

Keuken

De Nederlanden heeft als basis de Franse keuken, maar met een modern en mondiaal tintje. Er wordt dagelijks gewerkt met de mooiste, dagverse, regionale en  seizoensgebonden producten. De menukaart wisselt derhalve een paar keer per jaar. De keukenbrigade zet zich dagelijks in om alle gasten met culinaire hoogstandjes en op basis van die mooie dagverse producten te verrassen en vooral te laten genieten. De sommeliers van de Nederlanden hebben met grote zorg de wijnkaart samengesteld en op een manier dat er voor elk wat wils is. De sommeliers vertellen u, vanuit de liefde voor hun vak, graag het verhaal over de wijn die u uitzocht voor bij uw diner.

de nederlanden gerecht

Catering

De Nederlanden verzorgt diners bij u thuis of op een locatie door u uitgezocht. Eveneens bestaat de mogelijkheid de volledige regie in handen te geven van De Nederlanden die u unieke plaatsen kan aanbieden. Ook bestaat de mogelijkheid van het cateren van lunches, borrels of andere evenementen.

Hotel

De Nederlanden biedt u 10 luxe hotelkamers en 2 junior suites. Sommige kamers kijken uit op de Vecht. Voor wie na het overheerlijke diner niet meer wilt rijden of nog wat langer wilt genieten van de omgeving biedt het hotel wellicht de uitkomst. De kamers zijn voorzien van alle gemakken zoals wifi, telefoon, televisie. De luxe kamers met een zithoek, badjas en slippers. De Nederlanden maakte verschillende arrangementen waarin een diner met overnachting wordt aangeboden.

de nederlanden hotelkamer

Private dining

Wanneer de behoefte bestaat aan wat meer privacy biedt De Nederlanden u twee private-dining ruimtes. Voor de zakelijke bijeenkomst of een private diner met familie of vrienden. De uiteenlopende behoeftes zijn goed te bespreken dan wel te overleggen.

Zakelijk

Wij hoeven u niet meer uit te leggen dat u met deze toplocatie uw relaties kunt verrassen en een plezierig verblijf kunt bieden. Een boottochtje op de Vecht is wellicht een aanrader.

Trouwen

De Nederlanden is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Stichtse Vecht, waar u uw ceremonie kunt laten plaatsvinden met daarna een goed verzorgd diner of varen op de Vecht. De Nederlanden beschikt over een eigen kade.

de nederlanden trouwen

Varen op de Vecht

De Nederlanden werkt met diverse rederijen die uitstekende mogelijkheden bieden om een plezierig tochtje op de Vecht te kunnen garanderen.

de nederlanden varen

 

De Nederlanden heeft 1 Michelinster en 17 punten in de gids van GaultMillau.

 

de nederlandencorr2

Contact- & adresgegevens

De Nederlanden

Duinkerken 3

3633 EM  Vreeland aan de Vecht

T   +31 294 232 326

E   info@nederlanden.nl

http://www.nederlanden.nl/

 

Hoe beoordeelt u dit hotel/restaurant?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *