De Oolderhof te Roermond-Herten

Na het shoppen naar de Oolderhof!

Roermond is een stad met ongeveer 57.000 inwoners gelegen in de provincie Limburg aan de samenvloeiing van de Maas en de Roer. De stad heeft een rijk verleden en was in de late middeleeuwen een Hanzestad.

SONY DSC

Designer Outlet Roermond trekt veel publiek en weet daardoor niet alleen de aandacht op Roermond maar ook op Limburg te vestigen. Relatief dicht bij de Designer Outlet vonden wij aan de Oolderplas restaurant De Violier, als onderdeel van Hotel-restaurant De Oolderhof.

oolderhofbuiten

Ambiance

In 1990 nam de huidige eigenaar Jan Theunissen het bedrijf over van zijn ouders. Samen met zijn vrouw is hij vanaf dat moment tot 2013 bezig geweest met de opbouw van de Oolderhof zoals die nu in de huidige staat aan de Oolderplas te vinden is.

Restaurant de Violier biedt zijn gasten een warme en sfeervolle ambiance met keurig gedekte tafels met tafellinnen, glaswerk en kaarslicht.

oolderhofrestaurant

Het ontbijt en de lunch wordt geserveerd in De Lisdodde. Een brasserie waar het wat informeler aanvoelt.

oolderhoflunch

Voor de borrel bent u welkom in de Vinotheek & Loungebar. Onder het genot van een goed glas wijn met vrienden, familie of relatie even ontspannen en ontsnappen aan de drukte van alledag.

oolderhofbar

Bij mooi weer biedt de Oolderhof een sfeervol terras als onderdeel van de brasserie.

oolderhof terras

Keuken

De keuken staat garant voor de diverse maaltijden, het ontbijt, de lunch en het diner.

Het motto werd puur, vers en eerlijk. Van oudsher is er gewerkt met eerlijke, dagverse en lokale producten. Oolderhof werkt samen met topleveranciers uit de regio, die op hun beurt garant staan voor mooie producten.

oolderhofgerecht

Hotel

De eigenaar heeft tussen 2000 en 2003 “De Oolderhofjes”gerealiseerd. Het hotel biedt 29 suites met ieder een eigen voordeur. Net zoals bij de begijnhofjes van vroeger.

Er bevinden zich Juniorsuites, Tuinsuites, de Master- en Royalsuite en niet te vergeten de Bruidssuite.

Oolderhofhofjes

Sommige bieden plaats voor 4 personen en hebben de meesten een volledig ingerichte keuken. De tuinsuites bieden u een terras dat de mogelijkheid biedt te genieten van de Limburgse natuur.

oolderhof suite

Zakelijk

In 2013 wordt de Ooleander geopend voor gericht op het houden van congressen of bedrijfspresentaties. De Oolderhof biedt totaal 9 zalen die geschikt zijn voor bijeenkomsten van 10 tot 750 personen en is alles in het werk gesteld om uw bijeenkomst bijzonder te maken.

De locatie werkt daaraan mee en de keukenbrigade zal zijn uiterste best doen om het de gasten naar de zin te maken. Overnachten in combinatie met uw zakelijke bijeenkomst is uiteraard bespreekbaar.

Met al uw speciale wensen zal rekening worden gehouden.

oolderhof zakelijk

Graag maken wij er u op attent dat de Oolderhof vele arrangementen heeft samengesteld die wellicht de moeite van het bekijken waard zijn.

 

Contact- en adresgegevens

De Oolderhof

Broekstraat 35

6049 CJ  Roermond-Herten

T   +31 475 333 693

E   info@oolderhof.nl

http://www.oolderhof.nl/

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

 

 

 

 

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *