De Resident te Den Haag

Een taveerne is Den Haag

deresident1 (2)

Graag nemen wij u mee naar Taveerne De Resident in Den Haag. Centraal gelegen in Den Haag aan de Denneweg 58.  Bent u een vaste theaterbezoeker dan ligt De resident naast theater Pepijn. De ideale plek om voor de voorstelling nog even wat te eten. U kunt de bediening op de hoogte brengen van uw theaterbezoek en zij zullen daar dan rekening mee houden. Vanaf 17.00 uur kunt u alvast terecht voor een drankje, waarna vanaf 17.30 uur de keuken opent voor de bereiding van heerlijke grillgerechten.

Dit restaurant wordt bezocht door bezoekers van binnen- en buitenland, die ook nog eens regelmatig terugkomen. De Resident bestaat vanaf 1977 en stelt als voorwaarde kwaliteit in zowel spijzen als service. Door de knusse inrichting en informele sfeer voelt  een ieder, van zowel gezinnen als de zakelijke bezoeker, zich meteen op zijn gemak.

Verder is De Resident elke dag onafgebroken open. Een zeldzaamheid! Elke dag alles vers geeft dagelijks de lekkerste gerechten en maakt dat u een gezellige avond heeft. Of dat uitrust moment even na het winkelen. Met spare ribs als specialiteit.

Contact- en adresgegevens

Taveerne De Resident

Denneweg 58

2514 CH  Den haag 

T   +31 70 364 87 88

E   info@deresident.nl

http://www.deresident.nl/

Hoe beoordeelt u deze taveerne?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

One Response to “De Resident te Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *