De Snoepert te Odoorn

Wandelen in Drenthe!

Odoorn is een plaats in de provincie Drenthe en telt bij 2000 inwoners.

odoorn2

De prachtige natuur, rust en ruimte kenmerken het gebied rond Odoorn. Odoorn ligt iets onder Borger waar men het grootste hunebed van Nederland kan vinden. Het is rond 23 meter lang en heeft 9 afdekstenen. Het is één van de weinige hunebedden waar menselijke resten zijn gevonden.

odoorn1

Naast het hunebed bij Borger is er de grafheuvel Eppiesbergje die te vinden is ten wensten van Valthe. De grafheuvel is deel van een serie grafmonumenten tussen Emmen en Odoorn, waarschijnlijk langs een prehistorische route.

odoorngrafheuvel

In Odoorn vonden we pannenkoekboerderij De Snoepert tussen heide en bossen op een prachtige locatie. De boerderij is het gehele jaar geopend.

la 009

Jan en Anneke Kooijman zijn na hun huwelijk samen de wijde wereld in getrokken. Voor de KLM werkten en woonden zij in verschillende overzeese gebieden. In 1994 keerde het gezin, met inmiddels kinderen, terug naar Nederland en vestigende zich in Odoorn waar zij De Snoepert zijn begonnen. Dat is inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf.

la 015

Op de menukaart van De Snoepert is van alles te vinden. Van de dagverse groentesoep met brood, borrelhapjes, tosti ham/kaas, en de allergrootste pannenkoek. Voor elk wat wils. Uiteraard kunt u keus maken uit de grote diversiteit van pannenkoeken, zowel zoet als hartig. Ook de gluten- en koemelkvrije pannenkoek is er voor speciale dieetwensen. Roomijs met boerenjongens of aardbeien toe.

lahoofd

Juli is uiteraard de vakantiemaand en is er een vakantieactie “All you can eat” juli 2015.

Breng eens een bezoek aan Drenthe en u zult zich verbazen over de prachtige natuur en de heerlijke pannenkoeken!

 

Contact- & adresgegevens

Pannenkoekboerderij De Snoepert

Dilweg 19

7873 BN  Odoorn

T   +31 591 512 552

E   info@desnoepert.nl

http://www.desnoepert.nl/

 

Hoe beoordeelt u dit pannenkoekenrestaurant?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *