De Vierbannen te Ouwerkerk

Zomaar een Zeeuws avontuur!

Ouwerkerk is het oudste dorp van het voormalige eiland Duivelend van de provincie Zeeland. Het telt momenteel ongeveer 650 inwoners. Hier vonden we Restaurant De Vierbannen dat uitkijkt over de Oosterschelde en het krekengebied Ouwerkerk.

vierbannennatuuropening

Ambiance

Genieten van Zeeland op zijn puurst in een nieuw modern en prachtig gelegen restaurant dat uitkijkt over het krekengebied.

 

Beneden de Brasserie met buiten de verschillende terrassen waar het bij mooi weer heerlijk relaxen is.

de vierbannen brasserie

de vierbannen terras beneden

Het restaurant bevindt zich op de eerste etage met een schitterend uitzicht. Het bijzonder sfeervolle rustige restaurant met prachtig tafellinnen en glaswerk in rustgevende kleurstellingen zult u zich meteen op uw gemak voelen. Daarbij het adembenemende uitzicht.

de vierbannen restaurant1

Tevens zijn groepen van harte welkom bij De Vierbannen en wordt hen verschillende prettige ruimtes geboden voor bv. vergaderingen, teambuilding of familiebijeenkomsten. Er is een menu samen te stellen voor ieders budget.

de vierbannenvergaderen

Keuken

Onder leiding van chef-kok Wouter Kik wordt er dagelijks in de keuken gewerkt met regionale producten van zowel zee als land die ervoor zorgen dat er steeds weer opnieuw culinaire verrassingen uit de hoge hoed worden getoverd. In De Vierbannen eet u alleen gerechten die vers, rijp, puur en echt zijn dus kortom zorgen voor de perfecte maaltijd.

de vierbannengerecht3de vierbannengerecht2
de vierbannengereecht1

Deze producten komen niet van de tussenhandel of veiling maar rechtstreeks van de trotse boer of visser. De menukaart van de brasserie is laagdrempelig en u kunt dus gewoon aanschuiven, echter wordt u eveneens een uitstekende lunch of diner aangeboden. Schuif gewoon aan en geniet van Zeeuwse delicatessen.

Events

Regelmatig komen er bijeenkomsten georganiseerd die u op de website van De Vierbannen in de gaten kunt houden. Wij namen als voorbeeld voor u het event van 15 oktober a.s. : “Netwerken en oesters proeven aan de Oosterschelde”. Een zakelijk evenement met een culinair tintje.

de vierbannen oesters

Wij vonden weer een prachtig restaurant in Zeeland.

Contact- en adresgegevens

De Vierbannen

Weg van de Buitenlandse Pers 3

4305 RJ  Ouwerkerk

T   +31 111 647 547

E   brasserie@devierbannen.nl

http://www.devierbannen.nl/

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *