De Westkaap te Westkapelle

Even de rustgevende werking van de zee!

Op het uiterste puntje van Walcheren, Zeeland ligt Westkapelle omsloten door de Noordzee, de Westerschelde en het Veerse meer. Westkapelle telt ongeveer 3000 inwoners. Op deze plek vonden we dit bijzondere restaurant op de imponerende Westkappelse Zeedijk.

Restaurant- Dijkpaviljoen “De Westkaap”.

westkaap3

Ambiance

Al weer een poosje geleden paste De Westkaap zijn interieur aan en in een nieuw modern maar uiterst sfeervol ingericht restaurant is het aangenaam vertoeven. Bij de haard met een kopje koffie en appeltaart.

westkaapopen haard

Of achter glas genieten van zonsondergang terwijl u dineert. Hoe romantisch is dat?

westkaapzonsondergang

De ligging van dit restaurant is in één woord fantastisch te noemen. Goed bereikbaar en een uitstekende plek om te genieten van de zee onder alle weersomstandigheden. Eveneens voor een zakelijk bezoek aan Walcheren leent dit restaurant zich uitstekend. De dagelijks passerende schepen die het ruime sop kiezen bieden een geweldig schouwspel dat vanuit het restaurant goed te volgen is.

westkaap1

Keuken

De Westkaap verzorgt de lunch en het diner en heeft daarvoor uitgebreide menukaarten. Waarvan de visgerechten ons persoonlijk wel het meeste aanspraken, want bij Zeeland denk je aan vis. Het lekkers van de zee zoals mosselen, oesters, kreeft en andere vissoorten worden een ieder in dit restaurant dagvers geboden en is dan ook een aanrader.

westkaap gerecht

Maar ook de vleesgerechten van Zeeuws rund zijn zeker de moeite waard. Het brood dat wordt geserveerd is van 100% biologisch en Zeeuwse tarwe. Bekijk de menukaarten eens op uw gemak en wellicht bent u binnenkort in Zeeland en heeft u uw keuze al gemaakt.

westkaap-hamburgermet

Overige informatie

  • De Westkaap kent een cadeaubon voor een heerlijk diner al vanaf € 10,- t/m € 250,-. Daarmee kunt u relaties of familie en vrienden verrassen.
  • De Westkaap is het gehele jaar geopend vanaf 10.30 uur.

westkaap interieur

Contact- en adresgegevens

De Westkaap

Zeedijk 7

4361 SJ  Westkapelle

T   +31 118 572 557

E   info@westkaap.nl

http://westkaap.nl/

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *