Gauchos Grill-Restaurant

Saaie januarimaand

shopping-centre-644564_1280

In de saaie januarimaand heb je toch nog even die verjaardag, waarvoor je een bijzonder cadeautje moet hebben. Dan snel even een dagje Amsterdam. Daar aangekomen als eerste maar de warenhuizen met als start een kopje koffie. Daarna even door de Kalverstraat en dan In de saaie januarimaand heb je toch nog even die verjaardag, waarvoor je een bijzonder de tram ook nog maar even naar de PC. Daar vind je uiteindelijk het cadeau waarnaar je op zoek bent. Missie geslaagd !

Maar dan begint het en krijg je honger van alle inspanning en wandelingen door Amsterdam. Je wilt snel, gezond en zonder te gereserveerd te hebben ergens eten. Je gedachten gaan uit naar een ossenhaas met pepersaus met een verse salade en wat aardappeltjes. Koffie na.

Dan blijft er maar één restaurant over! Gauchos Grill-Restaurant.

Je snelt je naar het Leidseplein en zonder problemen word je op een uiterst vriendelijke manier ontvangen en wordt er op een correcte en snelle wijze voor je gezorgd. Gauchos bestaat al bijna 40 jaar. Wie kent het niet. De basis van dit restaurant blijft de goede kwaliteit van het vakkundig gegrilde Argentijnse rundvlees.

GAUCHOS – “the ultimate steak from Argentina”!  Gewoon doen.

beef-1239187_1280

 

Contact- en adresgegevens

Gauchos Grill-Restaurant

Korte Leidsedwarsstraat 69

1017 PW  Amsterdam

T   +31 (0)20 627 0580

E   info@gauchosleidseplein.nl

 

Hoe beoordeelt U dit restaurant?

Sfeer
2
Eten
2
Bediening
1
Bereikbaarheid
2
Reserveren
3
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *