Grand Café Helder te Renesse

Renesse zonsondergang

De indoor barbecue – altijd feest!

Renesse is een dorp gelegen op Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland.

renesse 2

Een plaats die in de zomer veel vakantiegangers trekt en daarom vonden we het belangrijk de aandacht te vragen voor een bijzonder Grand Café.

Grand Café Helder te Renesse.

helder renesse1

De keuken

Zeeland en dus zeker Grand Café Helder biedt de toerist/vakantieganger een echte Zeeuwse keuken, met natuurlijk de dagverse vis (Noordzeetong, Zeeuwse mosselen en maar ook de zo verse Oosterscheldekreeft). Zeeuwse zaligheden zo noemt Helder het. Verser kan bijna niet.

helder oosterscheldekreeft

Maar ook het vlees komt nog van de Zeeuwse dijken en wordt nog ambachtelijk geslacht. Met deze prachtige pruducten proberen ze een ieder te verrassen en te verwennen.

De ontvangst is dan ook gastvrij en Helder is er trots op om de keuken, die staat voor zuivere en echte smaken, het biologische en de Helder filosofie te kunnen uitdragen.

Ambiance

In het zo sfeervolle Grand Café is er voor ieder wat wils. Zo kun je heelijk bij de open haard zitten met een cappuccino of even tot rust komen in de Mediterrane binnentuin. Neem de tijd om de krant te lezen aan de stamtafel onder het genot van thee of koffie. Grand Café Helder besteedt veel tijd en aandacht aan de inrichting en sfeer opdat het de bezoeker even een ontspannen thuisgevoel zal geven.

helder open haard

helder warme interieur

Indoor barbecue

Restaurant-Helder (1)

Zo apart vonden dit. Zowel in de zomermaanden als in de winter is er de mogelijkheid om bij Helder te barbecueën. Binnen wel te verstaan. Hoe bijzonder is dat? Op de vide van het Grand Café bevindt zich het huiselijke barbecuerestaurant. Onbeperkt kunt u eten voor een vast bedrag (voor zowel eten als drinken). Met als start een antipasta buffet en daarna na keuze bv. vlees- & vissoorten, salades, sauzen, frieten en overheerlijk landbrood.

Na de heerlijke maaltijd in de zomermaanden even bijkomen op de balkonnetjes met uitzicht over Renesse.

helder balkon

Iets te vieren?

Heeft u iets te vieren dan is dit wel een bijzondere locatie. Een locatie die alles te bieden heeft en die u en uw gasten met alle dagverse streekproducten zal verrassen.

helder feest

Adres- & contactgegevens

Grand Café Helder

Hogezoom 139

4325 CH  Renesse

 

T   +31 111 462246

E   info@grandcafehelder.nl

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *