Het Koetshuis in De Steeg

Waar Couperus graag verbleef!

Wij nemen u mee naar de grootste provincie van Nederland. De provincie Gelderland. Daar vonden we in de plaats De Steeg Restaurant Koetshuis als onderdeel van Landgoed Rhederoord. De Steeg heeft rond de 1300 inwoners en ligt aan de ene kant langs de rivier de IJssel en de andere kant aan de Posbank.Bekende Nederlanders die regelmatig verbleven in De Steeg waren Simon Carmiggelt, Louis Couperus, Wim Kan en Miss Universe Nederland Paulien Huizinga.

koetshuisveluwe

Ambiance

Aan de rand van de Veluwezoom op Landgoed Rhederoord vindt u het verbouwde Koetshuis. Het restaurant van Rhederoord. In het nieuwe, eigentijdse, strakke interieur zult u zich door de warme uitstraling van het houtwerk dat ter verfraaiing werd gebruikt in combinatie met het kaarslicht, glaswerk en haard snel thuis en op uw gemak voelen. In het bijzonder smaakvol ingerichte restaurant kunt u plaats nemen op de halfronde banken of bij de haard.

fire-1241199_1280

Landgoed Rhederoord werd al in 1746 gebouwd en is omgeven door  12 ha. eigen park, het Nationaal Park Veluwezoom en de uitlopers van de Gelderse IJsselvallei. Bij mooi weer is er het heerlijk om op het knusse terras een kop koffie of een biertje te drinken.

Het is niet nodig om u verder te vertellen of om uit te leggen dat het een geweldige locatie is die rust en natuur biedt en garant staat voor een fantastisch diner of verblijf.

Keuken

Onder leiding van Jeroen van Deursen, Chef-kok van het restaurant, wordt elke dag met liefde en passie en uitsluitend met zuivere biologische streek- en seizoensgebonden producten gewerkt. Wordt er gegeten wat het seizoen te bieden heeft.  Dagelijks worden de lekkerste groenten en kruiden uit de eigen moestuinen gehaald.  Vlees van de Veluwezoom. Daarnaast serveren we uitsluitend biologische wijnen.

salmon-736899_1280

Trouwen/Zakelijk/Feesten

Het is overbodig om u aan te geven dat dit wel de perfecte locatie is voor uw huwelijksfeest of uw zakelijke evenement of het familiefeest- of reünie. De schitterende locatie staat garant voor een prachtige dag en als het weer mee zit een fantastisch feest in de prachtige tuin. Uiteraard zijn uw wensen bespreekbaar en staat Rhederoord garant voor een perfecte organisatie.

flowers-1193840_1280

Hotel

Landgoed Rhederoord beschikt over totaal 22 hotelkamers, waarvan er het landhuis er 16 herbergt en het koetshuis beschikt over 5 kamers met elk een eigen karakter. Er is 1 eenpersoonskamer. Bij de tweepersoonskamers kan er een keuze worden gemaakt imposante grand de luxe kamers, deluxe kamers of comfort kamers.

De combinatie van een heerlijk diner, overnachten, genieten van de prachtige natuur en deelnemen aan ons wellbeingprogramma maken een verblijf aan Rhederoord voor herhaling vatbaar.

Contact- en adresgegevens

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19

6994 CM De Steeg

T   +31 26 495 53 58

E   info@rhederoord.nl

www.restaurant-rhederoord.nl/brigade/

 

Hoe beoordeelt U Het Koetshuis?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

One Response to “Het Koetshuis in De Steeg

  • Restaurantervaring
    8 jaar ago

    Corinne Baan ‏@corinne_68 14 nov. Lingewaard, Gelderland
    @Restaurant_tip vanavond heerlijk gegeten in het Koetshuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *