Het Roode Koper te Leuvenum, Ermelo

Bijzondere verjaardagen met Relais & Chateaux

hetroodekoper1

Op onze verjaardagen gaan we uit eten. We zoeken dan altijd iets bijzonders. Even weg uit de dagelijkse sleur en ieder jaar een nieuwe uitdaging om er weer iets speciaals van te maken. De ene keer zijn we aan zee in een gezellige beachclub of een andere keer in een knus kasteeltje. Of soms dat sterrenrestaurant of dat prachtige suitehotel. Uiteraard met een fantastische keuken. Dit jaar verblijven we in één van de suites van Het Manegehuis van Landgoed Het Roode Koper te Ermelo.

In een charmant hotel zich verscholen in de bossen van de Veluwe, tussen de rhododendrons, in de prachtige natuur, is deze bijzondere ambiance voor even ons landgoed.

rhododendrons-785784_1280

De keuken

Gespecialiseerde leveranciers zorgen iedere dag voor prachtige producten zoals rustiek brood, biologische groenten, vlees en zuivel en dagverse vis. Dit vormt de basis voor schitterende gerechten die door de keukenbrigade met passie worden bereidt. De keuken is dus uitstekend en op een gastvrije manier wordt een ieder onthaald en uiteraard verwend. Vanuit het sfeervolle restaurant kijkt u uit op de Engelse landschapstuin en de bossen. In de zomer behoort buiten eten op het fraaie terras in de prachtige tuin tot de mogelijkheden. De passie voor het vak deelt de keukenbrigade dan ook graag met de gasten en zo wordt u in de gelegenheid gesteld om een kijkje te nemen in de keuken en kennis te maken met de chef-kok.

asparagus-green-1346076_1280

Ambiance

Dicht bij een 3000 ha. groot natuurgebied ligt dit schitterende hotel-restaurant dus te midden van een prachtig natuurgebied met naald- en loofbossen, heidevelden en stuifzandvlaktes. Wandel- en fietspaden leiden u direct van het hotel de prachtige natuur in. onder begeleiding van een natuurgids kunt u de omgeving verkennen. Op het 100 jaar oude landgoed kun je verblijven in de nieuw gebouwde villa “Het Manegehuis”. Maar er zijn tevens verschillende andere verblijven t.w. het Koetshuis, het Poolse Huis en het Voorhuis, die omgebouwd zijn tot luxe en sfeervolle gastenverblijven. Tevens kunt u in de zomer gebruik maken van alle faciliteiten zoals de tennisbaan en het zwembad. In de avonduren natuurlijk het fantastische restaurant na wellicht uw verkenning van de prachtige natuur. Het landgoed biedt verschillende aantrekkelijke arrangementen en is een geschikte locatie voor bijzondere vieringen. Wat dacht u van de afternoon tea in de prachtige natuur.

tea-179022_1280

Restaurantervaring.nl vond voor u wel een heel bijzonder restaurant in combinatie met de schitterende natuur!

 

Contact- en adresgegevens

Hotel Landgoed Het Roode Koper

Jhr. Dr. C.J. Sandbergweg 82

3852 PV  Leuvenum, Ermelo

T   +31 577 40 73 93

E   info@roodekoper.nl

http://www.roodekoper.nl/index.html

 

In een onderstaand bericht kunt u uw bevindingen ten aanzien van dit fantastische restaurant, ambiance, bediening en omgeving plaatsen, waarvoor wij u bij voorbaat hartelijk danken.

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *