Hotel Nobel te Ballum

Het eilandbezoek !

ameland-162473_1280

We komen er uiteraard niet om heen. Onze prachtige en rustgevende Waddeneilanden.

Voor ontspanning, even ontsnappen aan alle drukte en gewoon je hoofd leeg maken, daarvoor ging ik naar Ameland. Slenteren langs het strand en even een kop koffie drinken. Ameland is een prachtig eiland. Zuivere zeelucht, weidse gezichten en een culinair genot. De bootreis duurt 45 minuten en brengt U in een hele andere wereld. 27 kilometer Noordzeestrand wacht daar dan op U. Het eiland telt 3500 inwoners en krijgt per jaar 600.000 bezoekers. Dit om U een indruk te geven van het feit dat Ameland wel degelijk leeft. Op Ameland broeden maar liefst meer dan 60 vogelsoorten. Dicht bij het dorp Ballum ligt het vliegveld van Ameland. Ameland Airport.

plane-790852_1280

Wij nemen U mee naar het restaurant van Hotel Nobel te Ballum.

De Franse Chef-kok Martin Berger verrast en verwent U met zijn verfijnde gerechten. In het moderne doch zeer sfeervolle restaurant staat één woord centraal, dat is : “genieten ! “.

De kok werkt met seizoensgebonden producten, maar verzint steeds weer een smaaksensatie. De sommelier van het huis schenkt een goed glas wijn bij ieder gerecht. Kortom gastheerschap staat bij Nobel hoog in het vaandel. Dus maar eens proberen.

glasses-974687_1280

U kunt na een heerlijk diner tevens gebruik maken van de hotelmogelijkheden van Hotel Nobel, die zeker de moeite waard zijn. Bekijk eveneens de arrangementen van Hotel Nobel eens op hun website.

Contact- & adresgegevens

Hotel/Restaurant Nobel  Ameland

Gerrit Kosterweg 16

9162  EN  Ballum, Ameland

T   +31 519 554157

E   info@hotelnobel.nl

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *