Jérôme te Valkenburg
Waar de tijd even stil staat!
Bourgondisch genieten in een sfeervolle ambiance met de prachtige seizoensgebonden gerechten van Jeroen Trimbos.
Ambiance
Het warme en sfeervolle interieur met veel kunst aan de muur zorgt ervoor dat u zich al meteen na binnenkomst op uw gemak voelt. Dat geldt bij mooi weer ook voor het terras of bij ‘open air ‘eten. Het interieur in trendy maar oogt warm en nodigt uit. Er is ruimte voor 38 gasten.
Keuken
Door fouten te maken en met vallen en opstaan en doorzetten heeft Jeroen Trimbos de keuken neergezet zoals u die iedere dag kan ervaren. Hij leerde het vak o.a. op Chateau St. Gerlach. Geïnspireerd door de seizoenen, de pure en intense smaken van de Limburgse streekproducten maakt Jeroen op een unieke manier allerlei smaaksensaties. Dat maakt dat je regelmatig terugkeert.
Het aspergerestaurant van het jaar 2015
De redactie van Culinaire Saisonnier verleende de titel “Benelux Aspergerestaurant van het jaar” reeds voor de 15ekeer. Met deze titel wordt het beste restaurant geëerd dat de asperge op een bijzondere wijze onder de aandacht brengt. Na de Swarte Ruijter van 2014 werd dit jaar chef-kok Jeroen Trimbos van Restaurant Jérôme te Valkenburg verkozen.
Waarom Jeroen?
Volgens het blad heeft Jeroen alles met asperges en is hij in staat ‘de lentekoningin’ op meesterlijke wijze te bereiden. Restaurant Jérôme staat voor Bourgondisch genieten in een gemoedelijke ambiance. In een streek waar de tijd nog even heeft stil gestaan.
Het Hotel
Na het diner niet meer naar huis? Dit restaurant biedt U de gelegenheid te blijven overnachten. Drink dus gerust een heerlijk drankje, doe rustig aan, geniet van de fantastische gerechten en laat U gewoon een keer verwennen.
Waardebepaling
Restaurant Jérôme is door Michelin bekroond met een ‘Bib Gourmand’.
Adres- & contactgegevens
Restaurant Jérôme
Broekhem 58
6301 HJ Valkenburg aan de Geul
T +31 43 601 32 42
E info@restaurantjerome.nl
http://www.restaurantjerome.nl/restaurant
Bracht u ooit een bezoek aan dit restaurant? Dan vernemen wij graag in een reactie uw bevindingen of gewoon een bijzonder verhaal. Bij voorbaat onze dank.