Jérôme te Valkenburg

asparagus-267972_1280

Waar de tijd even stil staat!

Bourgondisch genieten in een sfeervolle ambiance met de prachtige seizoensgebonden gerechten van Jeroen Trimbos.

Ambiance

Het warme en sfeervolle interieur met veel kunst aan de muur zorgt ervoor dat u zich al meteen na binnenkomst op uw gemak voelt. Dat geldt bij mooi weer ook voor het terras of bij ‘open air ‘eten.  Het interieur in trendy maar oogt warm en nodigt uit. Er is ruimte voor 38 gasten.

Keuken

Door fouten te maken en met vallen en opstaan en doorzetten heeft Jeroen Trimbos de keuken neergezet zoals u die iedere dag kan ervaren. Hij leerde het vak o.a. op Chateau St. Gerlach. Geïnspireerd door de seizoenen, de pure en intense smaken van de Limburgse streekproducten maakt Jeroen op een unieke manier allerlei smaaksensaties. Dat maakt dat je regelmatig terugkeert.

Het aspergerestaurant van het jaar 2015

De redactie van Culinaire Saisonnier  verleende de titel “Benelux Aspergerestaurant van het jaar” reeds voor de 15ekeer. Met deze titel wordt het beste restaurant geëerd dat de asperge op een bijzondere wijze onder de aandacht brengt. Na de Swarte Ruijter van 2014 werd dit jaar chef-kok Jeroen Trimbos van Restaurant Jérôme te Valkenburg verkozen.

Waarom Jeroen?

Volgens het blad heeft Jeroen alles met asperges en is hij in staat ‘de lentekoningin’ op meesterlijke wijze te bereiden. Restaurant Jérôme staat voor Bourgondisch genieten in een gemoedelijke ambiance. In een streek waar de tijd nog even heeft stil gestaan.

Het Hotel

Na het diner niet meer naar huis? Dit restaurant biedt U de gelegenheid te blijven overnachten. Drink dus gerust een heerlijk drankje, doe rustig aan, geniet van de fantastische gerechten en laat U gewoon een keer verwennen.

Waardebepaling

Restaurant Jérôme is door Michelin bekroond met een  ‘Bib Gourmand’.

Adres- & contactgegevens

Restaurant Jérôme

Broekhem 58

6301 HJ  Valkenburg aan de Geul

T   +31 43 601 32 42

E   info@restaurantjerome.nl

http://www.restaurantjerome.nl/restaurant

 olive-oil-968657_1920

 

Bracht u ooit een bezoek aan dit restaurant? Dan vernemen wij graag in een reactie uw bevindingen of gewoon een bijzonder verhaal. Bij voorbaat onze dank.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *