La Maschera te Assen

Italiaans eten in Assen.

lamaschera1

In Drenthe vonden we dit bijzondere restaurant voor u.

Komt u uit het hoge noorden en bent u onderweg naar Amsterdam of Rotterdam stop dan gewoon even bij La Maschera voor verwennerij op zijn Italiaans.

Met liefde wordt eten bereid. Goede Italiaanse gerechten serveren en gasten bedienen doen ze dan ook met liefde bij La Maschera. Gastvrijheid met een persoonlijke touch is de werkwijze.

Maschera staat voor masker. In 1976 werd in San Sperate (Sardinië), dicht bij het toenmalige huis van Sergio Marcis, een vondst gedaan. La Maschera! Het geluksmasker wat zeevaarders en handelaars rond 1500 v. Chr. bij zich hadden ter bescherming. Tegenwoordig ligt het originele masker in het museum van Cagliari. Familie Marcis gaf hun restaurant vanzelfsprekend de naam La Maschera.

Al weer een paar jaar geleden haalde de familie de pers met hun initiatief om met kerst mensen, die onder het sociaal minimum leven, uit te nodigen voor een kerstdiner in La Mashera. 60 Assenaren maakten hier gebruik van. De burgemeester van Assen verraste onverwacht de familie met een bloemetje als blijk van zijn grote waardering voor dit prachtige initiatief.

Ambiance

In een Venetiaans geel pand in het oude gedeelte van Assen is la Maschera te vinden. Een karakteristiek pand met uitzicht op historische panden en het Drents museum op de Brink.
Door zijn Sardijnse muurschilderingen, de olijfboom en kroonluchter waant u zich even in een echt
Italiaans restaurant. Het split-level principe heeft de pizzeria een speels en knus karakter gegeven waar u zich snel thuis zult voelen. Een huiselijke sfeer in een restaurant met voortreffelijke Italiaanse gerechten. Het terras heeft terrasverwarming.

Keuken

Om u een voorbeeld te geven een schaal met parmaham, salami, pecorino, gorgonzola, meloen, olijven met daarbij gefrituurde sardientjes. Met warme Italiaanse broodjes met pesto.
Vervolgens bistecca al pepe of gamberoni al vino bianco met rozemarijnaardappeltjes en salade.
Laat u voorlichten over een passende wijn en eventueel dessert. Alles dagvers.
Wilt u echter heel wat anders ervaren, dan informeert de bediening u graag over Sergio’s Sardijnse specialiteiten van de dag.

Wanneer u verzekerd wilt zijn van een plaats naar uw keuze dan is reserveren een aanrader.

Buon Appetito!

 

Adres- en contactgegevens

La Maschera Pizzeria – Ristorante
Marktstraat 2-4
9401 JH Assen

T +31 592 331118

http://www.maschera.nl/

 

Hoe beoordeelt U dit restaurant?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *