L’Invité te Amsterdam

Waar Rembrandt ooit schilderde!

Graag vragen wij uw aandacht voor dit bijzondere restaurant gevestigd aan de Bloemgracht te Amsterdam. De Bloemgracht is onderdeel van de Jordaan en aangelegd in het begin van de 17e eeuw net als de Jordaan zelf. De Bloemgracht verbindt de Prinsengracht met  de Lijnbaansgracht in het stadsdeel Amsterdam-Centrum.

bloemgracht

De Jordaan wordt begrensd door de Prinsengracht, Brouwersgracht, Singelgracht en Leidsegracht.  De Jordaan was van oudsher de typische Amsterdamse volksbuurt.

jordaan

Graag vragen wij uw aandacht voor dit bijzondere restaurant gevestigd aan de Bloemgracht te Amsterdam. De Bloemgracht is onderdeel van de Jordaan en aangelegd in het begin van de 17e eeuw net als de Jordaan zelf. De Bloemgracht verbindt de Prinsengracht met  de Lijnbaansgracht in het stadsdeel Amsterdam-Centrum. De Jordaan wordt begrensd door de Prinsengracht, Brouwersgracht, Singelgracht en Leidsegracht.  De Jordaan was van oudsher de typische Amsterdamse volksbuurt.

Aan de Bloemgracht vonden we restaurant L’Invité. Midden in de Jordaan in een authentiek grachtenpand worden dagelijks de meest verrukkelijke gerechten bereid en gasten verwend.

L'Invité5

Keuken

In de keuken van L’Invité worden Franse klassiekers bereid op een eigentijdse manier. Alle gerechten worden met dagverse producten, biologische groenten, eerlijke vis en vlees bereid. De eerlijke ingrediënten staan altijd centraal. L’Invité staat voor een fijne en culinaire sfeer met een Frans tintje.

Laat u verrassen door de Chef en geniet gewoon van de smakelijke bereiding van de gepresenteerde gerechten op basis van mooie producten.

l-invite diner

Ambiance

De ambiance is in één woord geweldig te noemden. Old  Amsterdam – echt Amsterdam – beter kun je het niet krijgen.  Meteen na binnenkomst al dat knusse, warme, authentieke gevoel. De keurig gedekte tafels, het glaswerk en het kaarslicht zorgen ervoor dat u een diner in dit zo bijzondere restaurant niet snel zult vergeten en er wellicht voor zorgt dan u snel terugkomt. Misschien er vrienden, relaties of familie mee naar toe neemt voor een bijzondere gelegenheid.

L'Invité1Gedurende de zomermaanden bestaat de mogelijkheid aan de Bloemgracht te genieten van een heerlijk glas wijn.

L'Invité3

SAIL  Amsterdam 2015

SAIL Amsterdam is uitgegroeid tot het grootste nautische publieksevenement van Europa. Van 19 t/m 23 augustus 2015 wordt SAIL voor de negende keer georganiseerd. De Jan Schaeferbrug ligt dan midden in dit zo spectaculaire evenement. Voor deze gelegenheid wordt de brug gedeeltelijk verwijderd om er zo voor te zorgen dat er een goede doorvaart mogelijk is.  De noordzijde van de Jan Schaeferbrug verandert dan in een geweldig restaurant, waar 500 gasten ontvangen kunnen worden. Het restaurant zal de gasten een overdekt restaurant, twee grote terrassen en twee champagne terrassen bieden. Hoog boven het water en onder het genot van een fantastisch uitzicht  zal restaurant L’Invité alle gasten een geweldige dag gaan bezorgen.

sail2

Wilt u verzekerd zijn van een mooie plaats in dit eenmalige restaurant dan kunt u vooraf uw ticket boeken op de website van L’Invité.

Familie- of bedrijfsfeest

Met deze ambiance zult u vrienden, familie of relaties verrassen. Er kunnen lange tafels worden geplaatst en alles is in overleg zo goed mogelijk voor u te realiseren. Niet ver van het Centraal Station,  in hartje Amsterdam en in een authentiek pand is L’Invité wellicht de perfecte locatie voor iets bijzonders.

L'Invité2

Rembrandt van Rijn

In 1637 huurde Rembrandt van Rijn aan de Bloemgracht een pakhuis om plaats te bieden aan ongeveer 25 van zijn leerlingen.

Laat u eens verrassen door één van de Amsterdamse restaurants!

 

Contact- & adresgegevens

Restaurant L’Invité

Bloemgracht 47

1016 KD  Amsterdam

T   +31 20 570 20 10

E   lerestaurant@linvite.nl

http://www.linvite.nl/

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
1
Eten
1
Bediening
1
Bereikbaarheid
1
Reserveren
1
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

 

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *