Mazie te den Haag

Een diner in het Hofkwartier!

Een bezoek aan Den haag is altijd iets bijzonders. De vele mogelijkheden maken dat één dag te kort  en dat een paar dagen Den Haag eigenlijk een ‘must ‘is. We nemen u mee naar het Hofkwartier.

mazieHet historische centrum rond Paleis Noordeinde leent zich voor winkelen in stijl. Maar ook de prachtige gebouwen, speciaalzaken, galeries en trendy horecagelegenheden zullen u verbazen. Paleis Noordeinde is sinds 1984 het werkpaleis van onze vorst.mazie paleisIn het hart van de residentiestad, in een zijstraat van het zo bekende Noordeinde, ontdekten we restaurant Mazie. Een restaurant  voor goed en puur eten in een gemoedelijke ambiance.maziehoofd

Ambiance

Alleen al door de fantastische ligging van dit restaurant, in een zijstraat van het Noordeinde, niet ver van het Binnenhof en het winkelcentrum, vonden we dit moderne en sfeervolle restaurant dat in 2010 gerealiseerd werd door twee enthousiaste mensen die de sterren van de hemel willen koken, zoals ze zelf zeggen.

maziegerecht2Een eigen zaak in het historische deel van Den haag was een droom en die is uitgekomen. Het tafellinnen in combinatie met glaswerk en kaarsen geven u een warm gevoel in een moderne ambiance.

mazie1Dit in combinatie met de fantastische gerechten staan garant voor een geweldige lunch of diner na het winkelen of het bekijken van de vele bezienswaardigheden van Den Haag.

Keuken

Voor liefhebbers van zuiver en puur eten, genieten van fijne kookkunsten met seizoensgebonden producten en verse kruiden tegen een redelijke prijs, die zijn bij restaurant Mazie aan het goede adres. De Mazie filosofie werd dan ook betaalbare culinaire gerechten met een moderne twist en respect voor het seizoen.

Eigenaar Koen Cramer en chef-kok Takis Panagakis houden beiden van de Franse keuken maar geven er een moderne twist aan. Dus Frans georiënteerde gerechten, vers, biologisch en seizoensgebonden voor een betaalbare prijs. Dat is wat u kunt verwachten van dit fantastische restaurant.

Private dining

Tevens biedt dit restaurant u de mogelijkheid om apart te dineren met een gezelschap. In een uiterst sfeervolle ruimte kunt u met uw gasten een gezellige avond beleven, uiteraard ondersteund door  Koen en Takis die met hun gastvrijheid en prachtige gerechten u warm zullen onthalen.mazie private dining

In Zuid-Holland vond Restaurantervaring.nl weer een bijzonder restaurant dat zeker het proberen waard is!

Contact- & adresgegevens

Restaurant Mazie

Maziestraat 10

2514 GT  Den Haag

T   +31 70 302 02 86

E   restaurantmazie@kpnmail.nl

http://www.restaurantmazie.nl/

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

One Response to “Mazie te den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *