Nul10 te Rotterdam

…..in een ongedwongen sfeer!

Nul10hoofdfoto

Wij nemen u mee naar onze havenstad Rotterdam en wel naar het Scheepvaartkwartier. Rotterdam stamt uit de 13e eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte.

Het Scheepvaartkwartier behoort tot één van de mooiste wijken van Rotterdam en dateert uit ongeveer 1865. Met zijn schitterende monumentale panden werd het Scheepvaartkwartier een schatkamer van cultureel erfgoed, is een beschermd stadsgezicht en hierdoor een Rijksmonument.

NUl10 parklaanlaan

Het Scheepvaartkwartier werd ontworpen door stadsarchitect W.N. Rose en werd in eerste instantie Het Nieuwe Werk genoemd.

Nul10 parklaan

In het Scheepskwartier vonden we restaurant Nul10 aan de Westerstraat. Een gezellig authentiek restaurantje.

nul10vooorkant

Ambiance

In een prachtig authentiek pand uit 1904 gelegen aan de Westerstraat vonden we dit bijzondere restaurant. In een interieur verfraaid met art deco details en klassieke stijl vonden we de sfeer van de wijk terug. Waanden ons even terug in de tijd. De klassieke stijl van het restaurant in combinatie met de fraai ontworpen bar geven u meteen na binnenkomst een goed gevoel en maakt dat u in dit knusse restaurant een gezellige avond gaat beleven.

nul10restaurantenbar

Het achterdeel van Nul10 is geschikt voor partijen.  Restaurant Nul10 kan groepen ontvangen tot ongeveer 70-80 personen. In buffetvorm  tot wel 120 personen.

Er is eveneens een besloten ruimte voor private dinner tot 20 personen. Als voorbeeld ‘een heeren diner’ wat door het restaurant te verzorgen is geheel naar uw wensen.

nul10restaurant2

Keuken

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Nul10 serveert de beste hamburger van het Rotterdamse Scheepvaartkwartier.

nul10burger

Verder staat de keuken garant voor een wisselende menukaart aangepast aan het seizoen en gebruikt dagverse mooie producten. Op verschillende manieren biedt  dit restaurant u als gast bv.  :  de Rotterdamsche lunch of de Rotterdamse tafel, de Proeverij van Nul10 of de High Tea.

De lunch biedt o.a. diverse sandwiches, stoer brood, pasta’s en salades – het diner staat garant voor vlees en visgerechten. Dit alles geserveerd met seizoensgroenten.

Restaurant Nul10 is van maandag t/m vrijdag geopend van maandag t/m vrijdag van 12.00 – 15.00 uur (lunch) en van woensdag t/m zaterdag van 17.30 – 22.00 uur (diner).

nul10romaniek

De toplocatie in combinatie met het heerlijke eten,  de ongedwongen sfeer, het gastvrije en vriendelijke personeel,  geven u de garantie voor een gezellige lunch of diner in dit bijzondere restaurant in een heel bijzonder deel van Rotterdam.  Lees het verhaal over het Scheepvaartkwartier eens en ga gewoon eens kijken hoe bijzonder het is in combinatie met een bezoek aan restaurant Nul10.

We slaagden erin om weer opnieuw een apart restaurant te vinden met een verhaal uit een historische periode.

 

Contact- en adresgegevens

Nul10

Westerstraat  39a

3016DG  Rotterdam-Scheepvaartkwartier

T   +31 10 213 44 45

E   info@nul10.nl

http://www.nul10.nl/

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

 

 

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *