Pirandello te Landgraaf

Savoir Vivre in Zuid-Limburg!

pirandello0

Wij nemen u even mee naar Zuid-Limburg en wel de plaats Landgraaf. Bekend van Pinkpop en de enige indoorpiste met een officiële FIS-wedstrijdlicentie. Het grootste overdekte wintersportdorp ter wereld. Een plaats die door heel veel skiërs wordt bezocht vóór de wintersportvakantie. Om alvast te wennen aan de lange latten. Op loopafstand van ons restaurant.

pirandello skien

In Landgraaf vonden we restaurant Pirandello – een Italiaans restaurant. Pirandello maakt onderdeel uit van Landgoed WinselerHof.

Ambiance

De Limburgse gastvrijheid en historische ambiance kenmerken Landgoed WinselerHof. Als onderdeel daarvan is restaurant Pirandello een modern restaurant, dat Italiaans design koos als inrichting, echter met een warme uitstraling. Enerzijds de eenvoud waarvoor gekozen is, anderzijds de warme sfeer neergezet door lichtinval, glaswerk en verzorgde gedekte tafels.

pirandellorrestaurant2

Het prachtige en goed verzorgde buitenterras, waar bij mooi weer gegeten kan worden, met uitzicht op de Limburgse natuur, is zeker een aanrader. Italiaans design en culinair vakmanschap tezamen.

rfm002f22cac5682b

Keuken

Pirandello staat voor de hoogwaardige Italiaanse keuken met eerlijke producten waarvan sommigen zijn geteeld op het Landgoed. Verse, regionale en biologische ingrediënten vormen de basis van de overheerlijke gerechten, die door eenvoud en zuivere smaak zeker de moeite waard zijn. Een gastvrij Limburgs ontvangst, de verfijnde Italiaanse keuken met daarbij de prachtige wijnkaart maken een bezoek aan Pirandello vanzelfsprekend. Een culinair avontuur in Zuid-Limburg. Een feestje!

pirandellogerecht

Landgoed WinselerHof

Aan de rand van het schitterende Strijthagerbeekdal ligt Landgoed WinselerHof. Een herenboerderij uit de 16e eeuw, die haar authentieke elementen zoals gewelvenplafonds en houten balken behield. Het is omgetoverd tot een prachtig hotel met 49 kamers, onderverdeeld in luxe kamers, junior suites, senior kamers en familiekamers. Het WinselerHof biedt u verder een bar (Luigi’s bar) en lunchrestaurant (Luigi’s lunchrestaurant) gelegen in de sfeervolle welvenkelder.

pirandello000

Zakelijk en feestelijk

Voor zowel uw vergaderingen, teambuilding als bruiloftsfeesten is Landgoed WinselerHof een uitstekende locatie. De verschillende zalen in combinatie met de uitstekende overnachtingsmogelijkheden bieden u de garantie om uw relaties of familie uit te nodigen op het Landgoed. Ondersteund door de gehele keukenbrigade die uw gasten zullen verwennen met hun culinaire gerechten.

pirandellozakelijk-feest

GaultMillau

Pirandello kreeg van GaultMillau 14 punten toegekend in 2015 en is met twee andere restaurants uitgeroepen tot beste Italiaanse restaurants van Nederland. GaultMillau kende de punten toe op basis van de kwaliteit van de producten.

Contact- en adresgegevens

Landgoed WinselerHof

Tunnelweg 99

6372 XH  Landgraaf

T   +31 45 546 43 43

E   winselerhof@chateauhotels.nl

http://www.chateauhotels.nl/winselerhof/home

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
10
Eten
11
Bediening
11
Bereikbaarheid
11
Reserveren
12
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *