Restaurant Fred te Rotterdam

….één van de parels van Rotterdam!

fred2

Aan het begin van de Honingerdijk, in de Rotterdamse wijk Kralingen, dichtbij Stadion Woudenstein, is dit chique restaurant te vinden. Eigenaar en chef-kok is Fred Mustert.

Een sterrenrestaurant in Rotterdam. De bijzondere inrichting, in combinatie met de voortreffelijke gerechten die u worden geboden maakt dat dit restaurant tot de parels van Rotterdam behoort.

fredinterieur

Ambiance

De bijzonder chique en  sfeervolle inrichting van dit restaurant maakt dat u zich even een voorname gast voelt bij binnenkomst. Niet zomaar een restaurant, maar een restaurant waarbij heel veel tijd en aandacht is besteed  aan de inrichting ervan. Het schitterende meubilair, de kasten, het tafellinnen en sfeervolle verlichting maken het tot een bijzonder restaurant.

fred interieur2

Er wordt in dit restaurant de mogelijkheid geboden te dineren in besloten sfeer aan de wijntafel. Een besloten ruimte waar u apart kunt dineren of apart wilt zitten wanneer u iets te vieren hebt.

fredwijntafel

Maar het blijft Rotterdam, een werkstad,  dus door de no-nonsense instelling zult u snel de gemoedelijkheid ervaren. Oog voor detail, het prachtige houtwerk dat werd verwerkt in dit restaurant maken een bezoek meer dan waard. Een Rotterdams feestje!

fredhal

Keuken

Fred laat zich leiden door de seizoenen en de verse producten die daar uit voort vloeien. Zijn sterke voorkeur heeft citrusfruit. Dat zorgt voor licht verteerbare gerechten. Kwaliteit is bepalend voor deze keuken en wordt daar veel tijd in gestoken. Altijd op zoek naar nog weer betere producten. De meeste voldoening wordt gehaald uit schelp- en schaaldieren en primeurgroenten.

fredgerechthhofd

De keuken is gebaseerd op de klassieke Franse cuisine, echter met een eigen signature, waar geen ruimte is voor moesjes, poeders of gel. Het doel van de keukenbrigade is dan ook om de gast te laten genieten van nieuwe, spannende combinaties. Het experimenteren.

fredgerecht1

Fred Mustert heeft het meeste in de praktijk geleerd en mag trots zijn op zijn waardevolle twee-sterren restaurant in Rotterdam.

fred desert

De online winkel

Het beste van Rotterdam

Voor de culinaire liefhebber heeft Restaurant Fred samen met het 5-sterren hotel The Manhattan Hotel Rotterdam  een arrangement samengesteld, genaamd  “Het beste van Rotterdam“ .

Een geweldig diner in combinatie met een overnachting in Rotterdam. Eveneens geschikt om cadeau te doen. Een uniek eerste klas arrangement met het beste dat de stad te bieden heeft.

Fred biedt u verder de kadobox. Een overheerlijk diner voor twee met ‘menu Inspiration‘  bestaande uit  5 gerechten. Een geweldig cadeau voor relaties, familie of vrienden.

Fred heeft verder in zijn online winkel de heerlijkste wijnen en is zeker de moeite van het bestuderen waard. Eveneens biedt de winkel glaswerk, olie&azijn en  after dinner producten.

fred cadeau1

Niet alleen Rotterdam maar Nederland mag trots zijn op zo’n bijzonder sterrenrestaurant.

 

Contact- & adresgegevens

Restaurant Fred

Honingerdijk 263-265

3063 AM  Rotterdam

T   +31 10 212 01 10

E   info@restaurantfred.nl

http://www.restaurantfred.nl/

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

 

 

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *