Restaurant ONE, Roermond

Design in Roermond

_RMS1567

Dit hele bijzondere restaurant, dat geopend is in 2007 en al snel werd onderscheiden met een Michelinster verdiende de afgelopen tijd een negen of zelfs een tien. Een hele hoge score!       …. maar het is dan ook een bijzonder restaurant in de Nederlandse provincie Limburg. Limburg is één van de zuidelijke provincies van Nederland en een ieder die er ooit een bezoek bracht kent het Plateau van Margraten, de bekende Sint Pietersberg, de Vaalserberg en het gebied tussen Vaals en Gulpen dat in 2005 werd uitgeroepen tot het mooiste landschap van Nederland door de Stichting Natuur en Milieu. Kortom een provincie om eens te bezoeken.Roermond telt zo ongeveer 57.000 inwoners en is bij velen bekend door het grootste Outlet Center van de Benelux.

Ambiance

ONE1

Wilt u eens dineren in een design restaurant met een hele bijzondere inrichting dan is dit restaurant toch wel een aanrader. Restaurant ONE is gevestigd in het oudste industriële gebouw van deze stad. Een droom voor designers! Restaurant ONE is een modern restaurant met  meubilair van Artifort.

one26

Maar het industriële  met nog de originele graffiti op de muren wordt op een bijzondere manier gecombineerd met warme gordijnen, een lichtspel, het tafellinen, licht houtwerk, grote boeketten en het glaswerk en dat alles maakt het tot een geheel en een bijzondere ambiance. Een romantisch diner voor twee of een diner voor meer personen of een walking dinner party, het kan allemaal bij restaurant ONE. In de zomermaanden is het geweldig om even op het terras, dat gelegen is aan de Roer,  te starten met een cocktail of het diner te eindigen met een kopje koffie.

one21

Keuken

De Michelingids vermeldt dat restaurant ONE een zeer verfijnde keuken heeft waar de chef-kok iedere dag op een creatieve manier gerechten voor u bereidt.

Restaurant ONE-20160288Er is een betaalbaar meerkeuze menu en ongetwijfeld biedt de kaart u een overheerlijk gerecht. Laat u adviseren en vervolgens verrassen door de culinaire inspiratie van deze chef-kok.

one4

De internationale ervaringen, de seizoenen en de eigen moestuin zijn de inspiratiebron van de chef-kok voor en bij het bereiden van lichte en verrassende gerechten.

one8

Private Dining

Restaurant ONE is de perfecte locatie voor private dining, voor een zakelijke bijeenkomst of een party.

oneprivatedining

Chef’s Table

Restaurant ONE nodigt u uit aan de Chef’s Table en kijk vanaf de voorste rij naar de bereiding van al het culinaire dat het restaurant te bieden heeft. Aan de Chef’s Table is plaats voor 5 gasten.

Shop

In de restaurant ONE shop kunt u giftcards vinden van uiteenlopende bedragen. Leuk om familie of vrienden mee te verrassen.

Zo vond Restaurantervaring.nl wederom een bijzonder restaurant en dit keer in het prachtige Limburgse land.

 

Adres- & contactgegevens

Restaurant ONE

ECI 17

6041 MA  Roermond

T   +31 475 600 262

E   +info@restaurantone.nl

https://www.restaurantone.nl/contact#one

 

Parkeren : de Dokter Barstraat (hoofdingang ECI)

De foto’s gebruikt in deze recensie zijn van Restaurant ONE.

Bezocht u ooit dit restaurant laat ons dan uw bevindingen ten aan zien van gerechten, ambiance en bediening weten in een onderstaande reactie. Waarvoor bij voorbaat onze hartelijke dank.

 

 

 

 

 

 

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *