San Siro te Utrecht

Shoppen in Utrecht

sansiro1

Niet ver van de Oudegracht en het Utrechtse stadscentrum ligt het Italiaanse restaurant “San Siro”.

San Siro is een heilige uit de rijke Italiaanse geschiedenis. Italië inspireert dagelijks de gastheren van San Siro. Italië staat voor de aandacht van en voor de familie. Dus proberen deze gastheren u alle aandacht te geven en hun passie voor de Italiaanse gerechten over te brengen. Traditioneel en ambachtelijk koken met eerlijke smaken. Puurheid en eenvoud als de twee dragers van de Italiaanse keuken.

Wie wil er geen Italiaanse bruiloft? San Siro beschikt over een aparte ruimte voor deze gelegenheid. Een ruimte met een eigen bar waar het mogelijk is om geheel in Italiaanse stijl aan een lange tafel te dineren. Voortkomend uit de gedachte van delen en gastvrijheid betaalt u nooit huur voor deze ruimte. Al uw wensen voor een bijzonder diner zijn uiteraard te bespreken. Deze aparte privéruimte heeft aan de achterzijde een buitenterras. Het is de moeite waard deze ruimte te bekijken en uiteraard een bezoek te brengen aan restaurant San Siro te Utrecht.

In een warme en sfeervolle ambiance ontvangen de gastheren van San Siro u graag in hun knusse restaurant, bijvoorbeeld na het winkelen, om even tot rust te komen en te genieten in een Italiaanse sfeer.

 

Contact- en adresgegevens

San Siro Restaurant-Bar

Oudkerkhof 9

3512 GH  Utrecht

T   +31 30 232 1683

E   info@sansiro.nl

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *