’t Veerhuis Lands End te Den Helder

Op het uiterste puntje!

lands end 1Een dubbeldeks veerboot vertrekt ieder uur vanuit Den helder naar Texel. De overtocht duurt ongeveer 20 minuten. Goed te doen wanneer u een dag naar Texel wilt. Even uitwaaien op het rustige strand en genieten van wat het eiland aan natuurschoon te bieden heeft. Op het uiterste puntje van de provincie Noord-Holland vonden wij restaurant ’t Veerhuis Lands End met zicht op de haven en veerboot van en naar Texel. Zo vonden wij al eerder een restaurant op het uiterste puntje van Walcheren en slaagden er dus weer in zo’n bijzonder restaurant in Nederland te vinden.

Ambiance

Hoe bijzonder dit restaurant is, hoeven we niet nader uit te leggen. Wanneer u onderstaande foto eens goed bekijkt zult u begrijpen dat een kop koffie,  lunch of diner met zicht op de haven en veerboot naar Texel  garant staat voor een geweldige locatie en ambiance.

lands end 5In een uiterst warm en sfeervol  ingericht restaurant kunt u in alle rust genieten van dit schouwspel, de zee en de ondergaande zon. ’s Zomers op het buitenterras is het aangenaam vertoeven. Door het mooie uitzicht, de warme ambiance en de frisse zeelucht  is een bezoek dan ook alleen maar aan te raden.

lands end 4Door het naastgelegen Lands End Hotel is het bijzonder geschikt voor een verblijf van een paar dagen in combinatie met een bezoek aan Texel.

Keuken

De keuken van restaurant Lands End biedt koffie en thee, lunch, koffietafels, high tea, high wine, en een diner bij zonsondergang. Dus voor elk wat wils. De koks werken met dagverse producten en houden rekening met het seizoen, maar ook met uw speciale wensen. Iedere dag werkt de brigade met passie en liefde aan mooie gerechten waarmee ze u willen verrassen en verwennen. Speciaal vragen wij de aandacht voor de high tea in combinatie met het prachtige uitzicht.

lands end gerecht1

Groepen/feesten en vergaderingen

  • Voor groepen zijn er verschillende keuzemenu’s en buffetten. Uiteraard wordt er rekening gehouden met speciale wensen.
  • Lands End beschikt over een aparte zaal voor feesten en partijen met uitzicht op het Marsdiep en het eiland Texel.
  • De Lands End vergaderzaal met een schitterend uitzicht over zee en biedt ruimte aan max. 50 personen.

Hotel

Naast het restaurant is het drie-sterren hotel Lands End gelegen op slechts 20 meter van de zee, dicht bij de veerboot naar Texel  en enkele minuten lopen van het stadscentrum. De comfortabele en stijlvolle kamers met een fantastisch uitzicht op zee staan garant voor een aangenaam verblijf. De geweldige ligging van het hotel biedt u veel mogelijkheden voor uitstapjes.

landsend hote;Alleen al Den Helder verkennen met zijn regionale  ‘luchthaven Den Helder’ en het Marinemuseum, maar ook het Fort Kijkduin Aquarium  maakt dat een verblijf in hotel Lands End bijna een ‘must’ is!lands end

Restaurantervaring.nl vond wederom een bijzonder restaurant op een hele bijzondere plek in Nederland.

 

Contact- en adresgegevens

’t Veerhuis Lands End

Havenplein 1

1781 AB  Den Helder

T   +31 223 625 658

E   restaurant@veerhuislandsend.nl

http://www.veerhuislandsend.nl/

 

 

Bracht u ooit een bezoek aan dit restaurant dan zouden we graag van u horen wat uw bevindingen waren ten aanzien van de bediening, sfeer en gerechten. Wellicht heeft u ons iets te melden over de omgeving. Onderstaand kunt u een reactie plaatsen waarvoor bij voorbaat onze hartelijk dank.

 

 

 

 

 

[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *