Thai Jasmine te Groningen

Mevrouw Saengswang bracht Thailand naar Groningen.

tai jasminefoto

In 2004 opende Thai Jasmine haar deuren en was daarmee het eerste Thaise restaurant van Groningen. Wat eenvoudig begon is uitgegroeid tot een goedlopend restaurant. Vanuit boeddhistisch ideaal zijn goeddoen en zorg dragen voor een ander de hoogste waarden die een mens kan nastreven, aldus Thai Jasmine. Dit werd dan ook de leidraad van het restaurant. Gastvrijheid staat voorop en de visie heeft de afgelopen jaren haar vruchten afgeworpen.

Ambiance

Wat begon met een paar tafeltjes is uitgegroeid tot een restaurant met een boven- en benedenverdieping. Er is dus genoeg ruimte om u eens kennis te laten maken met de Thaise keuken. In het restaurant waant u zich even in een echt Thais restaurant dat zijn inrichting conform heeft aangepast. Er is een open keuken die zicht biedt op de brigade die de gerechten met passie voor u bereidt. De naam van dit authentieke Thaise restaurant komt van de meest gebruikte rijstsoort van Thailand ‘de jasmijnrijst’. Laat u op een uiterst gastvrije manier verwennen in een authentiek Thais restaurant. Een aanrader!

Keuken

De Thaise keuken staat voor vele verse producten, dagvers en overheerlijke kruiden. Zoals Thaise basilicumsoorten, koriander, citroengras en galangal. Verder brengt de Thaise keuken de vijf verschillende smaaksensaties in één gerecht, zoals zoet, zuur, zout, bitter en scherp.

Bij Thai Jasmine heeft u ruime keuze uit de wel overbekende Thaise curry. Bij de gerechten drinken de Thai gewoonlijk hun bieren genaamd Singha en Chang. Maar een goed glas wijn bij Thaise eten behoort zeker tot de mogelijkheden. Mevrouw Saengswang, eigenaresse, komt uit Bangkok en heeft zo door deze afkomst grote invloed op Thai Jasmine en de gerechten die u worden geboden. Op de menukaart is rekening gehouden met gasten die voor het eerst kennis maken met de Thaise keuken in speciale set menu’s. Met plezier zal u worden voorgelicht. Uiteraard wordt er met uw speciale wensen rekening gehouden.

Nieuws

Sinds kort is als onderdeel van Thai Jasmine ook  ‘Authentic Thai Products and Take Away’ geopend naast restaurant Thai Jasmine. Hier wordt u een assortiment van Thaise levensmiddelen geboden zoals dranken, sauzen, non-food producten en tevens kant en klare gesealde gerechten die door het restaurant dagvers worden bereid.

Waardering en prijzen

Thai Select Logo (toegekend door het Thaise Ministerie van Export)

Pride of Thailand certificate (toegekend door National Food Institute of Thailand) getekend door de Thaise Minister van Economische Zaken)

Thai Jasmine scoort hoog op recensiewebsites

 

Adres- en contactgegevens

Thai Jasmine

Gedempte Zuiderdiep 19

9711 HA  Groningen

T   +31 50 313 3502

E   reservations@thaijasmine.nl

http://www.thaijasmine.nl/

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

Bezocht u dit restaurant ooit dan zouden we graag uw bevindingen vernemen ten aan zien van bediening, gerechten en ambiance. Waarvoor bij voorbaat onze hartelijke dank.

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *