The Bell Inn te Nunspeet

Cottage style in de Nunspeetse bossen!

Nunspeet ligt op de Veluwe en in de provincie Gelderland. De plaats telt ongeveer 20.000 inwoners. Oorspronkelijk was de bevolking van Nunspeet arm en bestond uit kleine boeren. Verder is Nunspeet  al ruim een eeuw een schildersdorp waar schilders aan het einde van de negentiende en begin twintigste eeuw naar toe kwamen om het boerenleven te schilderen. In 2014 werd het Noord-Veluws Museum geopend waar thans schilderijen getoond worden van de schilders die van 1870 – 1950 gewoond of gewerkt hebben in de omgeving van Nunspeet.

Verscholen in de Nunspeetse bossen in het voormalige sociëteitsgebouw van de Rotterdamse Bank vonden wij Restaurant The Bell Inn. Als Gemeentelijk monument gezichtsbepalend voor de prachtige omgeving.

rose-173441_1280

Ambiance

Wanneer u een bezoek brengt aan The Bell Inn dan waant u zich heel  even in Engeland. De villa in cottage style die werd ingericht als Engelse pub is uiterst karaktervol te noemen en geeft je het huiskamergevoel. Het Engelse Pub Restaurant heeft twee sfeervolle eetkamers. Plaats nemen bij het knapperend haardvuur of aan de mooi gedekte tafels. De karakteristieke Engelse vormgeving uit zich niet alleen in de inrichting maar ook in de menukaart met Engelse Pubmeals.

windsor-710822_1280

De Wintertuin van The Bell Inn is de trouwlocatie van de Gemeente Nunspeet. Verder is De Wintertuin uitermate geschikt voor feesten en partijen tot 90 personen.

De karakteristieke Engelse vormgeving, de romantische tuin en het fraaie terras zijn zeker de moeite van het bezoeken waard. Zowel  in de zomer op het buitenterras als in de winter bij de haard. Het is dan ook een heel bijzondere plek in Nederland. Een hele romantische plek!

rhododendron-643178_1280

Keuken

In dit karakteristieke restaurant is de high tea niet weg te denken. The Bell Inn kent een uitgebreide high tea aanbieding die het bekijken zeker de moeite waard is. Lees het verhaal over de oorsprong van de high tea in 1840 door Hertogin Anna of Bedford.

tea-454438_1280

Verder zijn service en kwaliteit de kernwaarden van dit restaurant.

De chef-kok heeft met zorg een menukaart samengesteld die garant staat voor vooral dagverse en seizoensgebonden gerechten. Buiten de menukaart om zijn er vaak Pub Specials te krijgen die duidelijk vermeld staan op krijtborden. Daarbij is er een uitgebreide wijnkaart met zorg samengesteld. Wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Vergaderen/trouwen/feesten

The Bell Inn is er voor een stijlvolle en intieme huwelijksvoltrekking. Daarvoor is er ruimte tot 90 personen. Bij mooi weer kan de receptie uiteraard op het terras in de mooie Engelse landschapstuin georganiseerd worden.

De Wintertuin is geschikt voor een groepsdiner tot 40 personen. Er kan een diner worden verzorgd maar ook een buffet of een 10-gangen diner met kleinere gerechten. De Wintertuin is ook de geschikte ruimte voor feesten tot 90 personen. Voor familie, vereniging of bedrijf met eventueel live Music.

Door de centrale ligging is The Bell Inn uitermate geschikt voor uw vergadering. Hoe bijzonder is het niet om relaties te ontvangen op een dergelijk bijzondere plek in Nederland en in zo’n ambiance.

Voor vergaderingen zijn er drie ruimtes beschikbaar:

  • De Pub – voor 12 personen
  • Het Restaurant – tot 20 personen
  • De Wintertuin – tot 40 personen

Alles uiteraard afhankelijk van de opstelling en persoonlijke wensen die uiteraard te bespreken zijn.

Vanzelfsprekend zorgt de keuken goed voor u en uw gasten tijdens uw verblijf.

wedding-1344283_1280

Culinaire cadeaubon

Bij The Bell Inn is een culinaire cadeaubon beschikbaar  die u eventueel  feestelijk kunt presenteren met een fles wijn of huisgemaakte bonbons. Daarvoor kunt u uiteraard altijd contact opnemen.

Op een centrale plek in Nederland,  schitterend op de Veluwe, in de Nunspeetse bossen vond Restaurantervaring.nl dit romantische restaurant.

woods-1072819_1280

Contact- & adresgegevens

The Bell Inn

Ericaweg 3

8072 PV  Nunspeet

T   +31 341 258 258

E   info@thebellinn.nl

http://www.thebellinn.nl/home

 

 

Bezocht u ooit dit romantische restaurant vermeldt u dan onderstaand in een reactie met uw bevindingen aangaande de gastvrijheid, bediening, gerechten en ambiance en wellicht heeft u nog verdere informatie over de omgeving. Bij voorbaat onze hartelijke dank.

 

 

 

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *