Us Heit te Leeuwarden

Een Koninklijk diner!

Op de lijst van rijksmonumenten is Het Stadhouderlijk Hof te Leeuwarden te vinden. Het is een voormalige verblijfplaats van de Koninklijke Familie. De bouw gaat terug naar 1564. In 1971 werd de Gemeente Leeuwarden eigenaar van dit prachtige historische pand.

bridge-829234_1280

In het Stadhouderlijk Hof is restaurant Us Heit gevestigd. In een prachtige zaal van dit paleis dineert u in een sfeer van romantiek en historie.

plate-76362_1280

Ambiance

De ambiance is werkelijk schitterend te noemen en u waant zich heel even de Koninklijke gast in dit bijzondere restaurant. De schitterende zaal met de prachtig gedekte tafels, het glaswerk, het kaarslicht en de voortreffelijke gerechten bezorgen u een geweldige avond en/of diner.

Dat het een ambiance is die bij uitstek staat voor romantiek is wel duidelijk. Bij mooi weer kunt u eveneens dineren in de Hoftuin.

Keuken

Er wordt uitsluitend gewerkt met dagverse producten die geleverd worden door ambachtelijke leveranciers uit de omgeving. De keukenbrigade kookt dagelijks culinaire creaties die de zintuigen prikkelen, een lust voor het oog en strelend op de tong is. Als inspiratiebron staat de internationale keuken centraal.

Op zondag biedt dit restaurant het brunch- en dessertbuffet voor de gehele familie.  Is er eveneens de mogelijkheid om te  barbecueën (live cooking) in de Hoftuin. Een tuinfeest, bedrijfsfeestje of verjaardagsfeest – er kunnen groepen ontvangen worden tot 150 en vanaf 20 personen. Verder is er in de middag de High Tea met overheerlijke sandwiches en later de High Wine met creatieve gerechten gecombineerd met heerlijke wijn.

sandwiches-623388_1280

Hotel

Het Stadhouderlijk Hof biedt u de mogelijkheid om te overnachten op een vorstelijke manier. Wilt u na uw romantische diner niet meer rijden dan biedt het Stadhouderlijkhof 28 sfeervolle vorstelijke kamers en 3 suites met hemelbed. Wilt u wat langer genieten van de omgeving dan biedt het hotel u fietsverhuur. Er zijn verschillende arrangement en er is er waarschijnlijk één bij die u zult aanspreken.

Zakelijk

Er worden u 8 verschillende ruimtes geboden voor teambuilding, meetings, congres of symposium. Op deze bijzondere locatie is het geweldig om relaties te ontvangen. Alles ondersteund door de fantastische keukenbrigade. Met uw gasten Leeuwarden te ontdekken vanaf het water behoort tot de mogelijkheden.

Feesten, partijen en huwelijk

Dat dit één van de toplocaties is voor een huwelijk behoefd niet nader te worden uitgelegd. Luxe, Koninklijke allure, prachtige vertrekken en culinaire hoogstandjes zorgen voor de mooiste dag!  Het is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Leeuwarden. De huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in verschillend zalen, geheel naar uw keuze.

wreath-1156830_1280

Bezoekt u binnenkort Leeuwarden laat u eens vorstelijk verwennen in Hotel Paleis Stadhouderlijk Hof.

 

Contact- & adresgegevens

Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Hofplein 29

8911 HJ  Leeuwarden

T   +31 58 21 62 180

E   info@hotelstadhouderlijkhof.nl

http://www.restaurant-usheit.nl/

 

 

Hoe beoordeelt u dit restaurant?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

 

 

 

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *