Vroeg te Bunnik

Vergaderen in het midden van het land!

vroeg bunnikoude centrumZoekt u in het midden van het land een perfecte vergaderruimte, langs de snelweg? Dan even van de snelweg af, bij Bunnik, vonden wij restaurant Vroeg. Bij restaurant Vroeg kunt u terecht voor ontbijt, lunch, high tea, borrel en diner, evenals voor een passende vergaderruimte. Voor de zakenman langs de snelweg die het allemaal even niet meer weet biedt restaurant Vroeg de uitkomst. Vroeg biedt u alles.

Ambiance

Tussen Utrecht en Bunnik in een prachtig gerestaureerde boerderij  en in een landelijke omgeving is dit restaurant te vinden. Even van de snelweg af.

In een prachtige monumentale boerderij uit 1600, waarbij gezorgd is voor behoud van de details tijdens de restauratie ervan, ruikt u meteen bij binnenkomst het versgebakken brood. In de keuken is een bakkerij te vinden waar dagelijks vers en ambachtelijk brood wordt gebakken.

vroegbakkerijOnder de rieten kap bevindt zich dit restaurant dat smaakvol is ingericht en dat door zijn stijl u een prettig en huislijk gevoel zal geven.

vroeginterieur

Keuken

De keukenbrigade werkt iedere dag met dagverse streek- en seizoensgebonden producten die puur en zonder poespas zijn. Zo wordt er door een boer uit Blitterswijk iedere week vijf honderd kilo aardappelen gestort in de kelder waar de overheerlijke friet van wordt gemaakt. Al eerder beschreven we de bakkerij die zijn brood tevens in de winkel verkoopt. De winkel die behoort bij dit restaurant en waar ook andere streekproducten te koop zijn zoals jam, honing en sappen. Maar wanneer u de menukaart bestudeert zult u zien dat restaurant Vroeg u een geweldig diner biedt. Eveneens zal de goed verzorgde  High Tea  u verrassen.

Vroeg-high-teaSpeciaal willen wij de aandacht vragen voor de wildkaart van dit restaurant met een overheerlijke wildtrio of de hazenpeper.

wild_zwijn_sfeer

Vergaderen

Door de centrale ligging, net even van de snelweg af, de verschillende te huren ruimtes, de goede parkeergelegenheid maakt dat het een locatie is die perfect is voor uw vergadering, teambuilding of zomaar die snelle meeting met een paar personen. Er zijn vergaderzalen vanaf 4 tot 75 personen gesitueerd in de boerderij of de oude schuur. De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en met de ondersteuning van de keukenbrigade succesverzekerd.

vroeg vergaderenSpeciaal voor groepen worden er door restaurant Vroeg verschillende arrangementen aangeboden die het bekijken waard zijn. Zoals de solextour en het boerengolf!

vroegsolex

vroeg boerengolfBezoek na het vergaderen het winkeltje eens en neem een verrassing mee voor het thuisfront!

vroegsap

Restaurant Vroeg staat voor vers, ambachtelijk, lekker en ongedwongen en werd door zijn centrale ligging en zijn ambachtelijke karakter weer één van de bijzondere restaurants waarvoor Restaurantervaring.nl graag de aandacht wil vragen. Vergaderen op een toplocatie!

vroeg brood

Contact- & adresgegevens

Restaurant Vroeg

Achterdijk 1

3981 HA  Bunnik

T   +3 130 820 10 10

E   info@vroeg.nl

http://www.vroeg.nl/

 

Bracht u ooit een bezoek aan dit restaurant dan zouden we graag van u horen wat uw bevindingen waren ten aanzien van de bediening, sfeer en gerechten. Wellicht heeft u ons iets te melden over de omgeving. Onderstaand kunt u een reactie plaatsen waarvoor bij voorbaat onze hartelijk dank.

 

 

 

 

 

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *