WeidumerHout te Weidum

Voor zaken naar Friesland.

Het komt niet zo vaak voor dat je voor zaken naar Friesland vertrekt. Meestal wordt er in het midden van het land een vergaderruimte gezocht. Goed bereikbaar voor een ieder via onze snelwegen. Echter dit keer een bijeenkomst op voor ons verrassende plek. Iets onder Leeuwarden ligt Weidum. En wij waren uitgenodigd op WeidumerHout. Nou ik kan u alleen maar zeggen dat het bij aankomst al verrassend was.

harbor-967694_1280

Ambiance

Wat WeidumerHout u allemaal kan bieden zie je niet meteen bij aankomst, maar wordt gaandeweg wel duidelijk. Een hele verrassende bestemming. WeidumerHout beschikt over een sfeervolle vergaderruimte ingericht voor vergaderingen tot 15 personen. Omdat WeidumerHout ook een hotel is wordt het voor u misschien de vergaderlocatie voor meerdaagse vergaderingen. Bekijk de speciale vergaderarrangementen eens.

weidemerhoutdefinitief6

Verrassend was verder het knusse hotel, dat is ondergebracht in een karakteristieke Friese kop-hals-romp boerderij uit 1867. In de dienstverlening van het hotel staat rust, ontspanning en genieten centraal. Dat past uiteraard na een dag hard werken.

weidemerhoutdefinitief2

Het hotel beschikt over luxe, extra luxe en outside-inn rooms (rooms with a very nice view).

weidemerhoutdefinitief5

Die laatste kamers waren wel heel bijzonder en wij weten geen plaats waar we dit eerder gezien hadden. Zo bijzonder en leuk bedacht. Ook voor de hotelovernachtingen zijn er bijzondere arrangementen.

Restaurant

Na een dag werken eerst een aperitief in de lounge. Daar wordt o.a. regionaal bier van de Friese bierbrouwerij geschonken, maar natuurlijk ook andere drankjes. Na het aperitief naar het restaurant.Dagelijks verzorgt de chef een wisselend drie-gangen verrassingsmenu met een keuze tussen vis- en vleeshoofdgerechten of op verzoek een vegetarische maaltijd. In de keuken wordt gewerkt met verse, liefst streekgebonden, productenDe wijnkaart biedt u zeker  een heerlijke wijn.

weidemerhoutdefinitief1

weidemerhoutdefinitief3

Camping

Maar we zijn er nog niet want voor de kamperende Nederlander is WeidumerHout  ‘the place to be’. De camping beschikt over 48 plaatsen, waaronder 4 verharde plaatsen voor campers

Op de toeristische camping, die in 2008 verkozen werd tot ANWB-camping van het jaar zijn alle voorzieningen aanwezig. WeidemerHout maakt deel uit van de ANWB-charme-campings en Karaktervolle-Groene-Campings (KGC). Eveneens is er een trekkersveld voor fiets- en kanokampeerders.

Haventje

Verder beschikt het hotel over een sauna en solarium, is er kano- en fietsverhuur en een passantenhaventje voor pleziervaartuigen van 2,50 meter hoog.

Hoe verrassend is onze Friese tip niet geworden?

weidemerhoutdefinitief4

Een toplocatie voor de zomer!

Met dank aan WeidumerHout voor de geleverde foto’s.

 

Contact- en adresgegevens

WeidumerHout

Dekemawei 9

9024 BE  Weidum (Friesland)

T   +31 58 251 9888

E   welkom@weidumerhout.nl

 

Hoe beoordeelt U dit restaurant?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *