Yokohama te Eindhoven

Een Japanse eetshow!


yokohama teppanshow

Bent u voor zaken in Eindhoven of na college op zoek naar iets anders dan is het Japanse restaurant Yokohama een aanrader. Een modern Japans restaurant aan het Stationsplein en in het hart van de stad met een apart sushi- en teppangedeelte.

yokohama city

Yokohama City

De diverse uitgaansgelegenheden op loopafstand. Het sushigedeelte beschikt over een sushiband. Je pakt de sushi van je keuze van een lopende band. Bestellen is dus niet nodig en dat maakt het wel heel apart. Heerlijk en altijd heel vers. Zeer geschikt voor de wat snellere maaltijd, wanneer u  niet een avond lang wilt dineren. Yokohama is één van de weinige restaurants in de regio met een sushiband.

yokohamasushiband

Het teppanyakigedeelte verzorgt een ware eetshow van de teppanyaki chefs. Als toeschouwer ervaart  u verschillende bereidings- en kooktechnieken. Zitplaatsen aan een bar met in het midden de bakplaat. Met grote passie bereiden de chefs uw gerecht en heeft u speciale wensen dan staan ze daar uiteraard voor open en maakt het vak nog uitdagender.

yokohama teppan show

Het teppanyakigedeelte bevindt zich op de eerste etage en is een warme en sfeervolle ruimte en geschikt voor een gezellige avond met vrienden, familie of relaties. Voor iedere gelegenheid is een menu beschikbaar.

yokohama2

Op de tweede verdieping bevindt zich de Sushiband. Sushi is een hapje rijst in verschillende vormen met daarin gebakken ei, rauwe groenten of zeevruchten.

Sashimi is dun gesneden rauwe vis.

 

sashimi

yokohama sushi

 

Contact- & adresgegevens

Japans Restaurant Yokohama

Stationsplein 11

5611 AB  Eindhoven

T +31 40 246 5591

Informatie en reserveren alleen telefonisch.

 

Wat is uw beoordeling?

Sfeer
3
Eten
2
Bediening
2
Bereikbaarheid
2
Reserveren
2
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *