Zaza’s te Amsterdam

amsterdam-277231_1280

Brengt u binnenkort een bezoek aan Amsterdam dan vonden wij voor de bezoekers van het Vondelpark, het Rijksmuseum, de Heineken Experience, het Stedelijk of Van Gogh Museum een restaurant in deze buurt.  In het Amsterdamse stadsdeel De Pijp vonden wij restaurant Zaza’s.

De Pijp wordt ook wel het ‘Quartier  Latin’van Amsterdam genoemd. De Pijp is te vergelijken met de Jordaan, met kleine restaurantjes, bars en cafeetjes.

amsterdam-686460_1280

Het is een buurt waar thans veel studenten gehuisvest zijn en waar de bekende zanger André Hazes opgroeide.  Susie Roche is de Ierse eigenaresse van dit sfeervolle restaurant dat beschikt over 12 tafels. Dit knusse restaurant zorgt er dan ook voor dat iedere gast een gezellige avond gaat beleven waar vooral genieten en in de watten leggen het hoofddoel is. Een hele ontspannen avond met gerechten van een internationale menukaart. Franse, Mediterrane en Aziatische invloeden kenmerken de smaakvolle gerechten. De menukaart wisselt elke drie maanden. In 2003 opende Susie dit restaurant. Na een indrukwekkende dag is het bij haar dan ook goed toeven en even heerlijk genieten van een glas champagne of rode wijn. Nog even napraten en de dag doornemen tijdens een heerlijk diner!

Ambiance

Door de kleinschaligheid is het restaurant knus en intiem te noemen en wordt door het kaarslicht en het glaswerk een warme sfeer bewerkstelligd. Een restaurant dat u even dat rustpunt biedt na en indrukwekkende museumdag. Of die u wellicht even rust biedt na het shoppen.

food-284418_1280

Keuken

De prachtige gerechten die op de wisselende menukaart voorkomen worden samengesteld van mooie dagverse producten. Met als voorbeeld oesters, coquilles, tonijntartaar, parelhoenfilet of de huisgemaakte ravioli. Ongetwijfeld kunt u in dit restaurant genieten van de voortreffelijke keuken.

roasted-468161_1280

Groepen

Voor een groep tot 8 personen kan dit restaurant à la carte gerechten verzorgen. Voor grotere groepen is er het speciale 3-gangen groepsmenu. U kunt dan kiezen uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 desserts en zo een menu samenstellen.

Zo vonden wij weer een gezellig restaurant in Amsterdam dat zeker de moeite waard is.

 

Adres- en contactgegevens

Zaza’s

Daniël Stalpertstraat 103

1072 XD  Amsterdam

 

T   +31 20 673 6333

E   info@zazas.nl

http://zazas.nl/nl/

 

Kent U Zaza’s en hebt u ooit een bezoek gebracht aan dit restaurant laat ons, in een onderstaande reactie, uw bevindingen even weten ten aanzien van de ambiance, bediening en gerechten. Bij voorbaat onze dank.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *