Zonnig te Diepenveen

Waar het leven nog puur is

We nemen u mee naar de provincie Overijssel, waar het leven nog puur en ongecompliceerd is. Waar je kunt genieten van de prachtige natuur, met fiets- en wandelpaden door prachtige dorpjes en waar genoten kan worden van streekeigen producten. In deze provincie vonden we Diepenveen. Diepenveen is een dorp gelegen net boven Deventer en heeft ca. 4400 inwoners. De historische kern van het dorp werd al gesticht in het jaar 1400.

zonnigoverijssel

In Diepenveen vonden we Brasserie Zonnig.

Ambiance

In het hart van Diepenveen aan de Dorpsstraat ligt deze zeer sfeervolle brasserie die u uitnodigt voor een hapje of een drankje in een ambiance die u een huiskamergevoel geeft. Onlangs is er hard gewerkt aan het restylen van de brasserie waarbij de beleving van de gasten voorop stond. Het resultaat mag er dan ook zijn en is zeker de moeite waard om te beleven, een stop te maken wanneer u op doorreis bent of wanneer u even een bijzondere eetgelegenheid zoekt met relaties.

zonnig1

In de zomer kunt u op de veranda genieten van de overheerlijke dagverse producten.

zonnigveranda

Keuken

U bent iedere dag vanaf 10.00 uur van harte welkom bij Zonnig.

Het enthousiaste team van Brasserie Zonnig ontvangt u graag bv. in de ochtend voor een heerlijke kop koffie met verrukkelijke ambachtelijke taartjes. Tussen de middag met dagverse soep, broodjes en verse salades en in de namiddag een heerlijk glas wijn met hapjes. In de avond een met zorg bereid diner. Er wordt gewerkt met authentieke, streekgebonden en dagverse producten. Naast de kaart is er dagelijks een driegangen menu.

zonniggerecht2

Specialiteit van Zonnig is de ‘flammkuchen’. De flammkuchen wordt dagelijks tijdens de lunch geserveerd uit de originele flammkuchenoven. Laat u eens voorlichten!

Aan de stamtafel kunt u onder het genot van koffie of thee even rustig een krant of tijdschrift lezen.

zonnigstamtafel

Zakelijk/private dinner/feesten

Zonnig heeft sinds kort Nieuwroetertshof geopend voor speciale gelegenheden, zoals bedrijfsetentjes, private dinners, condoleances, teambuilding of workshops.

Deze ambiance ligt op steenworp afstand van Brasserie Zonnig.

Bent u op doorreis naar het noorden en wilt even de reis onderbreken maak dan even een stop in Diepenveen bv. voor even de high tea van Brasserie Zonnig.

zonnig high tea

Brasserie Zonnig is één van de restaurants van Restaurantervaring.nl.

Contact- en adresgegevens

Brasserie Zonnig

Dorpsstraat 8

7431 CK  Diepenveen

T   +31 570 592 626

E   info@brasseriezonnig.nl

http://www.brasseriezonnig.nl/

 

Hoe beoordeelt u deze brassserie?

Sfeer
0
Eten
0
Bediening
0
Bereikbaarheid
0
Reserveren
0
Gemiddelde
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

 

 

 

 

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *